Tattoo

Ja! Ik heb een tatoeage  > 1tje maar. Tegenwoordig moet je minstens een hele sleeve hebben. Maar ja… 1tje dus. Ik heb hem ruim 20 jaar geleden laten zetten nadat mijn vader was overleden en ik zowel mijn werk als mijn ex-vrouw had verlaten. Op dat moment was ik behoorlijk ongelukkig en wist ik dat dit nooit de bedoeling kon zijn.

Symbool

Deze tatoeage staat voor mij symbool voor de verbinding van het oude met het nieuwe. Hij staat op mijn rechterborst ter herinnering aan het feit dat ik trouw aan mijzelf wil zijn. Hetgeen ik op dat moment nog moest leren. Nu, vele jaren later, heb ik al aardig wat geleerd en dat bevalt mij goed.

Inmiddels weet ik ook dat juist deze ongelukkige periode in mijn leven mij de kracht heeft gegeven om daadwerkelijk blijvend dingen in mijzelf te veranderen. Vandaar dat ik wel eens gekscherend zeg: ‘Ik gun iedereen in zijn leven een diep dal’. Een periode waarin iets écht niet gaat zoals je wilt! Want dat is vaak de voorwaarde om wezenlijk iets in jezelf te veranderen.

Persoonlijk ontwikkeling

De betekenis van mijn tatoeage is voor mij ondertussen veranderd. Het staat nu namelijk symbool voor mijn reis op deze aarde én voor het feit dat ik de rest van mijn leven heb om mijzelf te ontdekken, mijn persoonlijke ontwikkeling.

 

Tips voor persoonlijke ontwikkeling

  • Zet af en toe je brein uit. Tot rust komen en naar je hart en/of intuïtie luisteren kan wonderen doen. >>> Brein maakt overuren
  • Vaker NEE zeggen is een goede manier om meer trouw aan jezelf te zijn. De keren dat je ergens JA op zegt veel bewuster doen maakt dat je echt kiest. Tips voor meer geluk
  • Vraag jezelf eens af hoe jij jezelf wilt voelen of jij jezelf wilt voelen. Dat kan misschien de aanleiding zijn om eens kritisch naar jezelf te kijken. Lees meer hierover in Nieuwe Doelen of Leiderschapsontwikkeling

Wist je dat…

  • wij goed zijn in het begeleiden van jouw persoonlijke ontwikkeling!
  • je hier leest welke coachproducten wij voor jou hebben.
  • wij je graag helpen nog succesvoller te worden!
  • deze blog over Tips voor meer geluk vast ook interessant voor je is
  • je hier meer informatie over ons vindt
  • Peter 06-29091861 of Sietske 06-40369922 graag met je in gesprek gaan hierover.

Peter ten Buuren

Executive Coach TEAMexpert

Peter ten Buuren werkt samen met Sietske Biesmeijer als coach en trainer in bedrijfsleven en overheid. Ze trainen groepen op samenwerking en coachen medewerkers op hun persoonlijke effectiviteit. In hun werk stellen zij de mens centraal.

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.