Persoonlijk leiderschap ontwikkelen

Wil jij je Persoonlijk Leiderschap Ontwikkelen, het best uit jezelf halen en je sterk in je schoenen staan? Dus niet meer gehinderd worden door motivatie gebrek, niet meer gehinderd worden door onzekerheden die ervoor zorgen dat jij niet de juiste beslissingen kan maken? Altijd je team kunnen motiveren en stimuleren. De sterke leider zijn die aanzien en respect krijgt. Een leider zijn die zijn doelen behaalt door effectief doelmatig te sturen. Een leider zijn die weet wat hij van zijn team kan verwachten, een leider zijn die persoonlijk aanstuurt? Een leider zijn die de juiste dingen op het juiste moment doet en waarbij het lijkt of er geen weerstand in zijn team is. Herkenbaar of kan je nog wel wat hulp hierbij gebruiken?

Kost bovenstaande je misschien op dit moment meer energie dan dat het je oplevert? Wil jij ook weten wat voor een leider jij bent en of dit wel bij jou past? En heeft jouw werkwijze nog wel het gewenste effect of kan het beter?  Heb jij nog wel de juist kennis en kunde in huis of is het misschien tijd voor nieuwe technieken?

Bij Persoonlijk Leiderschap Ontwikkelen gaan we kijken welke noodzakelijke disciplines jij al in huis hebt?  Hoe het met je kennis en kunde is gesteld en waar jij je op kan verbeteren. Waarschijnlijk weet je nu niet zo goed hoe je alles moet neerzetten en dat is ook niet zo raar want elke taak is anders en vraagt om een andere toon. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij je zeker en sterk voelt en dit ook uitstraalt. Dat jij je Persoonlijke leiderschapskwaliteiten gaat ontwikkelen en de leider wordt die sterk in zijn schoenen staat;  kortom een leider die zich compleet op zijn gemak voelt. PeopleCoaching heeft hier verschillende trainingen voor.

Voor wie?

  • Persoonlijk Leiderschap Ontwikkelen is bedoeld voor de leider die meer grip wil krijgen op zijn eigen leiderschap en graag aan slag wil met het ontwikkelen van zijn of haar kwaliteiten
  • Voor alle leiders die wat meer diepgang willen aanbrengen maar ook om onzekerheden uit de weg te werken.
  • Voor alle leiders die hun team weer effectief willen motiveren en inspireren
  • Dus of je nu net begint of al een tijdje bezig bent dat maakt niet uit.
h

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Heidag bestuur & directie.

Wat heeft het product opgeleverd
Een betere kijk op professioneel handelen van mijzelf en van het directieteam. Inzicht, bewustwording en extra bagage.

Welke aspecten vind je het meest waardevol
Bewustwording van bepaalde zaken, elkaar beter leren kennen, jouw betekenis voor de ander of voor de organisatie.

Patric Wigman
Directeur, CSG Het Noordik

Waarom je persoonlijk leiderschap ontwikkelen bij PeopleCoaching?

Omdat wij bij Persoonlijk Leiderschap Ontwikkelen jou als uitgangspunt nemen is deze training op jouw lijf geschreven. Iedere Persoonlijk Leiderschap ontwikkeling is bij ons Uniek. Samen gaan wij kijken naar wat het beste bij jou past. We gaan kijken naar wat voor een leider jij bent, hoe jij aanstuurt en of dit wel echt bij jouw ding is. Of je deze leider wel wil zijn of dat tijd is om wat nieuwe technieken toe te passen/ te verbeteren. En wat het effect van jou leidinggeven is, wellicht is er ruimte om bepaalde kwaliteiten wat beter te ontwikkelen. Zo nemen wij jouw onzekerheden weg, met de juist tools.  Wij nemen jou dus als centraal middelpunt en daarmee verliezen we jouw identiteit geen moment uit het oog. 

Speciaal voor de leiders die echt helemaal even aan zichzelf willen werken, die het beste uit zichzelf willen halen en na een week weer herboren terug willen komen hebben wij de Persoonlijke Leiderschap Training in Oostenrijk ontwikkeld. Een geheel eigen en uniek concept dat altijd maatwerk is. PeopleCoaching heeft hier al ruim 15 jaar ervaring mee en vele leiders hiermee geholpen.

Wil je meer informatie?

Ja, ik wil heel graag wat meer informatie over het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap en wil daarom graag direct een vrijblijvend gesprek om hierover meer te ontdekken; 053 – 369 0560 of neem vandaag nog via ons contactformulier contact met ons op. 

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.