Time-out

De vakantieperiode is bij uitstek een tijd om jezelf een korte time-out te gunnen. Aandacht en tijd voor jezelf, je gedachten en behoeftes. Vaak ben je in een andere omgeving waar niks hoeft, waar je inspiratie kan opdoen en uitrusten. Uit onderzoek blijkt dat mensen die regelmatig écht tijd voor zichzelf nemen beter in hun vel zitten, leuker in de omgang zijn én beter presteren.

Werkdruk is hip

Natuurlijk wil jij graag goede prestaties leveren. Maar heb je het idee dat de hele ‘toko’ als een kaartenhuis in elkaar valt als jij met vakantie gaat? Of denk je misschien dat je onmisbaar bent voor je team? Dan is het risico om overspannen of burn-out te raken groter. Ruim 42% van alle meldingen bij de bedrijfsarts bestaat momenteel uit dit soort psychische klanten. En deze beroepsziekte blijft stijgen.

Ontspanning is een vies woord

Ontspanning is niet hetzelfde als niet werken. Je kunt heel goed elke werkdag 1 uur alleen doorbrengen en gebruiken om na te denken over belangrijke zaken die spelen, stappen bepalen, overwogen besluiten nemen of reflecteren. Grote kans dat dit je meest productieve tijd is!

Vakantie = reflectie

Je vakantieperiode kun je goed gebruiken om zinvolle zaken te overdenken. Zoals terugkijken, vooruitkijken, jouw rol binnen je team, jezelf evalueren, je volgende stap visualiseren… Een andere omgeving zorgt voor andere input. Een ander invalshoek voor nieuwe en frisse inzichten!

 

Kom tot rust en ontdek meer van jezelf!

 

Wist je dat…

  • AIs goed samenwerken binnen het team bij jou een probleem, je goed bij ons terecht kunt!
  • Je hier meer info vindt over onze TEAMtrajecten
  • Wij er graag met jou een succesvol team van maken!
  • Peter 06-29091861 of Sietske 06-40369922 graag bij je langskomen hiervoor.

Sietske Biesmeijer

Executive Coach - TEAMexpert

Sietske Biesmeijer heeft een samengesteld gezin met 4 kids, runt met man een eigen zaak en werkt meestal fulltime. Is daarnaast coach bij een Landelijke aanbieder, heeft zitting in de Raad van Toezicht van Stichting AlGoed en maakt in haar vrije tijd graag kunst.

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.