Libelle artikel ‘Groeikracht’

Groeikracht

Voor wie het nog niet weet…

tijdschrift Libelle heeft deze week een artikel over groeikracht. Hiervoor hebben ze o.a. bij PeopleCoaching aangeklopt. Super trots natuurlijk! Peter heeft een kort interview gegeven.

Ben je benieuwd naar het artikel? Klik dan op deze link, op onze website kun je het hele artikel lezen. Even naar beneden scrollen.

 

Gratis GROEIscan©

In het kader van dit artikel kun je de hele zomer onze GROEIscan© gratis invullen.

De GROEIscan© is een online tool van PeopleCoaching die in 2010 is ontwikkeld op basis van ons boek GROEI en geeft inzicht in je persoonlijke groeimogelijkheden. Onze methode benadert de mens als een geheel en gaat uit van onderstaande formule. Voor de scan, klik hier.

passie x wilskracht x energie = groei

 

Ons boek GROEI

De GROEIscan© is goed aan te vullen met ons boek GROEI – persoonlijke ontwikkeling in werksituaties.Het is een leuk, fris, luchtig en handzaam boek. Het is als een gids die je bij de hand neemt en je stap voor stap door het gebied van persoonlijke ontwikkeling leidt. Met behulp van korte en krachtige teksten, werkschema’s en inspirerende oneliners krijg je inzicht in jouw groeimogelijkheden en maak je stappen.

Alles wat je aandacht geeft, groeit.

 

Wist je dat…

Sietske Biesmeijer

Executive Coach - TEAMexpert

Sietske Biesmeijer heeft een samengesteld gezin met 4 kids, runt met man een eigen zaak en werkt meestal fulltime. Is daarnaast coach bij een Landelijke aanbieder, heeft zitting in de Raad van Toezicht van Stichting AlGoed en maakt in haar vrije tijd graag kunst.

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.