Gratis GROEIscan

Speciaal voor de Libelle Lezers!

Wat heb jíj nodig om tot bloei te komen? Is dat het loslaten van ingesleten patronen, de angst dat het vast niet lukt, je zelfkritiek of dat van anderen? Ga ermee aan de slag en groei!

 

In ons werk hebben wij dagelijks te maken met mensen die zichzelf willen verbeteren. En elke keer weer is het een zoektocht waar deze verbetering begint. Met beter grenzen aangeven? Beter naar je hart luisteren? Of toch beter communiceren over wat jij wilt? Om deze zoektocht te vereenvoudigen werken wij met de GROEIformule

passie x wilskracht x energie = GROEI

 

Alles wat aandacht krijgt groeit. Ben jij ook zo benieuwd naar jouw groei potentie? Speciaal voor de Libelle lezers stellen wij in mei en juni onze GROEIscan gratis ter beschikking. Deze GROEIscan is gebaseerd op onze boek GROEI waarin wij de verschillende facetten van persoonlijke groei op een rij zetten met daarbij praktische oefeningen en voorbeelden.

Meldt je nu aan voor de gratis GROEIscan!

Interesse in het hele artikel? Dat lees je hier.

Gratis GROEIscan aanvragen

    [current_url]

    Leiderschap of leidinggeven?

    Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.