Ik kom uit een mannengezin

Als enige meisje met 3 broers voelde ik mij als één van de jongens. Dat hele meisjes gedoe vond ik maar lastig. Natuurlijk had ik wel vriendinnen, maar eigenlijk net zoveel vriendjes. Niet zo gek dus dat ik voornamelijk heb gewerkt in beroepsgroepen met (destijds) veelal mannen: notariaat, artsen, voetbal, vastgoed.

‘Niet lullen maar poetsen’

Binnen ons bedrijf PeopleCoaching is zo’n 85% van onze klanten man. Heerlijk vind ik dat. Ik hou van de duidelijke en praktische aanpak, de ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit én iets nieuws direct toepassen om te zien of het werkt. Je begrijpt dat hierom ook de Productie omgeving een passende doelgroep is.

Een nieuwe favoriet…

Maar nu moet ik bekennen dat ik een nieuwe favoriet heb… De slimme vrouw aan de top. Ik weet het, vast erg discriminerend als ik het zo schrijf of niet verantwoord op de één of andere manier. Maar het is zo. Of ze nou directeur, ondernemer, arts, manager of lector is, ik vind De slimme vrouw aan de top heerlijk om mee te werken!

De slimme vrouw aan de top

Zij ziet snel de mogelijkheden van een oplossing, probeert deze uit en als het werkt blijft ze ermee werken. Past de oplossing niet, dan laat ze hem weer los. Samen zo verbeteren en stappen zetten is ontzettend gaaf. De slimme vrouw aan de top heeft goed voor ogen wat ze wil bereiken. Welke impact ze wil hebben op haar omgeving én de maatschappij. Heeft vaak een visie of een droom die ze wil verwezenlijken en komt daar dan ook. Super is het om deze vrouwen te coachen en zo die droom realistischer te zien worden! Disney Strategie

Dus dank je wel

Anneloes, Mayke, Inge, Natasja, Anita, Marjolein, Margriet, Dyonne, Gerdie, Corina, Linda, Yvonne en anderen. Mede door jullie blijf ik mij ontwikkelen en geniet ik stiekem van mijn nieuwe doelgroep.

En helaas… zoveel vrouwen aan de top in de Productiewereld zijn er niet… maar gelukkig heb ik ook nog steeds iets met mannen

 

je kunt niet worden wie je al bent,
maar wel beter

 

Ben jij zo’n slimme vrouw aan de top?

dan is Executive Coaching echt iets voor jou…

  • door regelmatig aandacht te geven aan je organisatie doelen krijg je meer voor elkaar lees ook mijn blog over nieuwe doelen
  • je leert om meer vanuit de zijlijn naar je team of organisatie te kijken dan er middenin te staan
  • je krijgt beter voor elkaar dat medewerkers doen doen wat jij voor ogen hebt lees hier over TEAMontwikkeling
  • je ontdekt welke aspecten en drijfveren belangrijk voor je zijn en wat dit betekent voor de organisatie
  • je kunt dit vervolgens beter implementeren
  • en natuurlijk ga je bewuster jouw persoonlijke carrière sturen

Executive Coaching levert persoonlijk inzicht, overzicht én tijd op! neem contact met mij op

Wist je dat…

  • je voor Executive Coaching goed bij ons terecht kunt!
  • je hier leest wat Executive Coaching jou oplevert.
  • wij je graag helpen nog succesvoller te worden!
  • Peter 06-29091861 of Sietske 06-40369922 graag bij je langskomen hiervoor.

Sietske Biesmeijer

Executive Coach - TEAMexpert

Sietske Biesmeijer heeft een samengesteld gezin met 4 kids, runt met man een eigen zaak en werkt meestal fulltime. Is daarnaast coach bij een Landelijke aanbieder, heeft zitting in de Raad van Toezicht van Stichting AlGoed en maakt in haar vrije tijd graag kunst.

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.