Ik ben een man!

Ik ben een man.

Ja. Echt waar! Vraag maar aan mijn vrouw. Ik zie eruit als een man, ik gedraag mij als een man (iets waar mijn vrouw niet altijd blij mee is) en ik praat als een man.

Communiceren als een man

Alhoewel… dat laatste vind ik van wel maar daar is mijn omgeving het niet altijd mee eens. Ik heb namelijk in de afgelopen 20 jaar mijn sociale vaardigheden behoorlijk ontwikkeld en als ik communiceer over mijn innerlijke wereld zijn vooral mannen soms verwonderd over wat en hoe ik het communiceer. Dan vertel dat ik als man graag mijzelf krachtig wil voelen en ook krachtig wil overkomen. En veel van die mannen hebben dezelfde wens.

van Soft Skills

De term ´Soft Skills`is dan ook wat mij betreft volledig misplaatst. Het hebben van goede sociale vaardigheden, waaronder het uiten van je gevoelswereld, maakt je als mens namelijk krachtig. En dat is immers wat wij allemaal willen.

naar Power Skills

Dus laten we afspreken dat we vanaf nu spreken over ´Power Skills’. Iets wat ons als mannen veel meer aanspreekt!

Wist je dat…

  • wij goed zijn in het begeleiden van jouw persoonlijke ontwikkeling!
  • je hier leest welke coachproducten wij voor jou hebben.
  • wij je graag helpen nog succesvoller te worden!
  • deze blog over Tips voor meer geluk vast ook interessant voor je is
  • je hier meer informatie over ons vindt
  • Peter 06-29091861 of Sietske 06-40369922 graag met je in gesprek gaan hierover.

Peter ten Buuren

Executive Coach TEAMexpert

Peter ten Buuren werkt samen met Sietske Biesmeijer als coach en trainer in bedrijfsleven en overheid. Ze trainen groepen op samenwerking en coachen medewerkers op hun persoonlijke effectiviteit. In hun werk stellen zij de mens centraal.

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.