We hebben er weer zin in…

Volgende week vertrekken we weer naar Oostenrijk voor onze training Persoonlijk Leiderschap. En we hebben er zin in!! Met een leuke, diverse groep ondernemers & managers een week in de Alpen. Mooie verschillende doelen waar we mee aan de slag gaan.

Deze dagen nog de laatste spullen ophalen voor de goodiebags, trainingsmateriaal klaarleggen, blij worden van de goede weersverwachting en dan gaan we. Op weg naar Elbigenalp, in het Lechdal.

 

Wist je dat

26%  sterk de neiging heeft om het roer om te gooien
39%  werk doet dat zijn hart niet raakt
60%  van de persoonlijke (verborgen) talenten wordt verspild
69%  geen inzicht heeft in eigen talenten en de juiste loopbaanstrategie
88%  van de mensen geen flow ervaart in en op het werk

Er zijn momenten die zich goed lenen voor het stellen van nieuwe doelen. Er even helemaal tussenuit is zo´n goed moment. Weg van de dagelijkse routine, andere omgeving, ander eten, andere mensen. Je komt in een andere modus en ervaart makkelijker wat je nog meer wilt bereiken.

 

Mayke Ruven, directeur ROC

PeopleCoaching
sterk in Persoonlijk Leiderschap

“De behoefte om even stil te staan bij mijzelf. Uit mijn dagelijkse omgeving te stappen en met ondersteuning weer verder te kijken. Dat was de reden dat ik JA zei op de training Persoonlijk Leiderschap van PeopleCoaching. En dat ook nog eens in een prachtige omgeving!”

de weg
is net zo belangrijk
als het doel

 

de weg
is net zo belangrijk
als het doel

Let op de foto´s!

Dus, wil jij je koers helder krijgen en meer leiding nemen over je eigen leven. Houd ons dan de komende tijd in de gaten. Er komen vast leuke berichten uit Oostenrijk langs. Krijg je een beetje een idee wat we doen!

Nu al zin in?

Als je niet bang bent om uit je comfortzone te gaan, kom dan eens met ons mee naar de Alpen. We gaan een week met elkaar op stap. Zijn lekker sportief en creatief bezig. En veel in de natuur. Maar let op, naast inspirerend kan het ook confronterend zijn!

Elk jaar in mei en oktober geven wij deze training.
Ga mee naar Oostenrijk voor onze training Persoonlijk Leiderschap.

Garantie: onze trainingen in Oostenrijk gaan altijd door.
We vinden het zelf namelijk veel te leuk!!

 

Wist je dat…

  • je voor Persoonlijk Leiderschap goed bij ons terecht kunt!
  • je hier meer info vindt over onze training naar Oostenrijk
  • je ook individueel met dit traject met je Persoonlijk Leiderschap aan de slag kan
  • als je moeite met planner hebt dit misschien iets voor je is…
  • wij helpen graag om jou nog succesvoller te maken!
  • Peter 06-29091861 of Sietske 06-40369922 graag bij je langskomen hiervoor.

Sietske Biesmeijer

Executive Coach - TEAMexpert

Sietske Biesmeijer heeft een samengesteld gezin met 4 kids, runt met man een eigen zaak en werkt meestal fulltime. Is daarnaast coach bij een Landelijke aanbieder, heeft zitting in de Raad van Toezicht van Stichting AlGoed en maakt in haar vrije tijd graag kunst.

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.