Executive Coaching

Executive Coachen is het coachen van management op vraagstukken rond strategie, leidinggeven, loopbaan, versterking van positie, teamresultaten en persoonlijk functioneren.

Alles op tafel

In gesprekken van zo’n 2 uur komt alles op tafel wat jij als directeur of manager wilt bespreken. De coach fungeert als sparringpartner, vraagbaak, klankbord en adviseur. Zorgt ervoor dat zaken echt boven tafel komen. Zonder enig voorbehoud krijg jij de repliek die jij nodig hebt.

Sneller bij je doel

Dit helpt om de juiste keuzes te maken, acties te ondernemen en de volgende stap te maken. Kortom, de coach houdt jou een spiegel voor om zo jouw zelfinzicht en zelfbewustzijn te vergroten met betere resultaten als gevolg! Lees hoe Marko het heeft ervaren.

 

je kunt niet worden wie je al bent,
maar wel beter

 

Met deze tips breng je het direct in de praktijk

  • kies als directeur of manager voor begeleiding op het moment dat het nog goed gaat. Loopt het eenmaal mis dan gun jij jezelf voor coaching vaak helemaal geen tijd.
  • kijk eens kritisch naar je eigen functioneren. Wat wil jij hierin nog verbeteren?
  • gun jezelf regelmatig een opkikker: 2 uur coaching geeft jou nieuw inzicht en frisse energie
  • weet dat jouw coach er is om jou te laten groeien en ontwikkelen. Niet om jou op je fouten te wijzen!
  • een eerste gesprek geeft al veel inzicht en is bij ons altijd gratis! Bel vandaag nog voor een afspraak naar Peter of Sietske.
  • in hoeverre stop jij tijd, energie en geld in je eigen ontwikkeling? Kijk eens naar jezelf als medewerker: wat gun jij die medewerker. Wat heeft hij/zij nodig.

Ben jij onderdeel van een MT?

Dan is Executive Coaching echt iets voor jou. Executive Coaching levert persoonlijk inzicht, overzicht én tijd op! Lees hier wat Executive Coaching jou oplevert. neem contact met mij op

Wist je dat…

Sietske Biesmeijer

Executive Coach - TEAMexpert

Sietske Biesmeijer heeft een samengesteld gezin met 4 kids, runt met man een eigen zaak en werkt meestal fulltime. Is daarnaast coach bij een Landelijke aanbieder, heeft zitting in de Raad van Toezicht van Stichting AlGoed en maakt in haar vrije tijd graag kunst.

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.