Elke sporter heeft een coach

Elke sporter heeft een coach

‘Heb jij nog meegedaan met de herfstloop?’
Voor mij staat een sportieve directeur, ik ken hem goed. Vermoeid maar vast beraden kijkt hij mij aan. ‘Ik heb een strong man run gelopen en nog twee andere wedstrijden, het werd ook eens tijd om een weekend niets te doen, zei mijn trainer. En het thuisfront trouwens ook.’

Ondernemen

Deze man is wijs en heeft het begrepen. Hij sport om te genieten en gezond te blijven. Hij laat zijn lichaam rondjes rennen zodat hij wat langer op deze aardkloot kan rondwandelen, en niet voortijdig neervalt.  Hij daagt zichzelf uit en verlegt zijn grenzen. En tegelijk rent hij zichzelf niet voorbij en luistert naar zijn lichaam.

Ben jij ook zo’n directeur of manager? Je traint zoals je je functie uitoefent: gedisciplineerd en trouw, ambitieus en met een duidelijk doel voor ogen. Uitdagingen schat je goed in en je gaat tot het uiterste. Daarbij laat je je natuurlijk altijd adviseren door een trainer of coach, die je techniek en conditie goed in de gaten houdt. Zo houd je het vol, voorkom je blessures, bereik je veel en houd je er ook plezier in.

Van goed naar beter

Jouw bedrijf zet elke dag een prestatie neer, in wisselend tempo en strategie, en met wisselend succes. Wanneer was de laatste keer dat jij advies hebt gevraagd aan een trainer, een coach? Iemand die de techniek onder de loep neemt, kijkt naar het uithoudingsvermogen van jou en je team, en ook het werkplezier voldoende aandacht geeft?

Als ondernemende sporter ken je de meerwaarde van een coach. Onderneem nu actie en laat ook jouw team hiervan profiteren. PeopleCoaching rent graag een stukje met je mee.

Elke sporter heeft een coach nodig. Nu jij nog.

Sietske Biesmeijer

Executive Coach - TEAMexpert

Sietske Biesmeijer heeft een samengesteld gezin met 4 kids, runt met man een eigen zaak en werkt meestal fulltime. Is daarnaast coach bij een Landelijke aanbieder, heeft zitting in de Raad van Toezicht van Stichting AlGoed en maakt in haar vrije tijd graag kunst.

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.