15 jaar PeopleCoaching

het is toch wat…
dit jaar bestaat PeopleCoaching 15 jaar!

En dan is het leuk om eens terug te kijken, oude foto’s van toen we nog jong waren, logo’s van het begin en mooie ontwikkelingen in de loop van de tijd. Maar eerlijk is eerlijk, vooruit kijken ben ik beter in!

de acties

Bij een jubileum horen cadeautjes. Houd ons de komende tijd dus in de gaten, want er komen leuke acties aan dit jaar!

de toekomst

Na jaren met goeie en professionele freelancers gewerkt te hebben, willen we graag onze franchise formule goed neerzetten. Een mooie manier vinden wij, om een nóg groter deel van werkend NL blijer en gelukkiger te maken op de werkvloer én daarbuiten!

Werken aan deze droom lijkt ons echt super gaaf, dus daar gaan we voor. Heb je interesse, meld je!

waarom PeopleCoaching
‘Blije en gelukkige mensen presteren beter’

Wil je meer weten over ons, kijk dan eens rond op onze site of kom koffiedrinken!

Wist je dat…

Sietske Biesmeijer

Executive Coach - TEAMexpert

Sietske Biesmeijer heeft een samengesteld gezin met 4 kids, runt met man een eigen zaak en werkt meestal fulltime. Is daarnaast coach bij een Landelijke aanbieder, heeft zitting in de Raad van Toezicht van Stichting AlGoed en maakt in haar vrije tijd graag kunst.

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.