Tussen de bomen

Zoals jullie vast weten zijn wij eind 2022 verhuisd naar een heerlijke plek in de natuur. Onze woonplek is tegelijkertijd onze ‘buitenlocatie’ van PeopleCoaching: ‘Tussen de Bomen’ zoals we het graag noemen 😉

 

70 bezichtigingen

Een zoektocht van 2 jaar ging hieraan vooraf. Een periode waarin we steeds duidelijker kregen wat onze wensen waren en waar we blij van werden. Ik denk dat we wel zo’n 70 huizen hebben bezocht. En dan ging het ons nog voornamelijk om de tuin, de natuurlijke plek eromheen en kwam het woonhuis op de 2e plaats. Maar hoe ontdek je nu of deze plek bij je past? Om dit te ontdekken, hebben we vaak ons Intuïtie Model© gebruikt.

 

 

Je intuïtie is een 1e ingeving, het begin. Alleen maar luisteren naar je intuïtieve ingevingen en ernaar handelen, is niet de meest efficiënte manier om ergens te komen. Je hebt namelijk meer kennis in huis dan alleen die intuïtie. Het is de bedoeling dat je het complete plaatje inzet om beslissingen te nemen.

Na intuïtie komt je gevoel. Dit gevoel is nodig om te checken wat deze intuïtieve ingeving voor jou betekent en voor je omgeving of de direct betrokkenen.

Als laatste ga je naar je verstand. Hiermee onderzoek je hoeveel tijd, geld, moeite of energie het kost om je intuïtieve ingeving uit te voeren. Pas daarna bepaal jij – met behulp van al je verkregen informatie – wat je met deze ingeving gaat doen.

 

Alle kennis komt voort uit onze zintuigen.

 

Wil jij werken met jouw Intuïtie ?

Op een creatieve, luchtige en herkenbare manier herontdek je de kernwaarden van het Intuïtie Model©: je intuïtie, je gevoel en je verstand. Het herkennen van het zogenaamde onderbuikgevoel is meestal wel te doen. Maar de wat minder algemene ingevingen of de wat minder sociaal geaccepteerde ingevingen, die zijn vaak lastiger te herkennen. Hiermee ga je creatief aan de slag. Je leert ook om je intuïtie naar je gevoel en je verstand te laten luisteren, zodat er zinvolle informatie uitkomt.

 

Alle 3 tezamen zijn ze namelijk een belangrijke informatiebron. Ben jij je hier bewust van, dan kun je ze beter inzetten. Vraag bij ons naar de mogelijkheden!

  • Ontdek je eigen Intuïtie Model©
  • Hoe werkt intuïtie precies en hoe herken ik het
  • Leer werken met je intuïtie in combinatie met je gevoel en je verstand
  • Een mooie tool om eenvoudig te komen tot betere resultaten

 

Meer weten over je intuïtie?

Sietske Biesmeijer

Executive Coach - TEAMexpert

Sietske Biesmeijer heeft een samengesteld gezin met 4 kids, runt met man een eigen zaak en werkt meestal fulltime. Is daarnaast coach bij een Landelijke aanbieder, heeft zitting in de Raad van Toezicht van Stichting AlGoed en maakt in haar vrije tijd graag kunst.

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.