Practice What You Preach

Al jarenlang krijgen we van onze klanten te horen dat wij veel meer toevoegen dan alleen nieuw gedrag of inzichten. Dankzij onze trajecten kregen zij ook veel meer zelfvertrouwen en leerden ze van zichzelf houden. Wij vertalen dit naar ‘Verbondenheid met je ziel’. Die bezieling zoeken wij ook in onze samenwerkingen en zo kwamen we bij Kyra Winkeler van Scherpzinnig Bureau terecht.

 

Meteen het diepe in

Kyra doet voor ons de social media, de e-mailmarketing en sinds kort schrijft ze verhalen over onze klanten. Kyra: “Ik merkte meteen bij de eerste ontmoeting met Peter en Sietske dat blije en gelukkige mensen voorop staat. We doken namelijk meteen het diepe in met een enquête over wat werkend Nederland zoekt en nodig heeft om zichzelf verder te ontwikkelen. Zo kon ik meteen ook met de resultaten de social media verder vormgeven met als hoofdthema: ‘Blije en gelukkige mensen op de werkvloer én daarbuiten’.”

“Daarbuiten staat er natuurlijk voor een reden”, vertelt Kyra met een glimlach. Werk en privé lopen in elkaar over en zo is dat ook met onze samenwerking. Ik werk namelijk niet alleen samen met Peter en Sietske, soms sta ik ook aan de andere kant. Zo ben ik met hen mee geweest tijdens de Leiderschapsweek in Oostenrijk en heb ik ze beiden als coach mogen ervaren. Dat maakt dat ik nog beter ben geworden in mijn werk (de werkvloer van PeopleCoaching 😉) en dat ik die verbondenheid heb met mijzelf en met hen.”

 

Blij en gelukkig op onze eigen werkvloer

Die verbondenheid is wederzijds en het is altijd fijn dat wat we promoten, wij ook op onze eigen werkvloer voor elkaar krijgen. Wij hebben best wel lang gezocht naar iemand. Iemand die snel en handig is en eigen initiatief toont. Iemand die binnen ons eigen kader blijft, maar wel de grenzen opzoekt en uitdaagt. Dat hebben wij in Kyra gevonden! Kyra is ook gewoon een hartstikke leuke meid en lekker een beetje gek, dat is heerlijk! Helemaal zichzelf en daar houden we van!

 

Al bijna 3 jaar is het een scherpzinnige samenwerking en we gaan voor nog vele jaren!

Sietske Biesmeijer

Executive Coach - TEAMexpert

Sietske Biesmeijer heeft een samengesteld gezin met 4 kids, runt met man een eigen zaak en werkt meestal fulltime. Is daarnaast coach bij een Landelijke aanbieder, heeft zitting in de Raad van Toezicht van Stichting AlGoed en maakt in haar vrije tijd graag kunst.

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.