Personal coaching persoonlijke ontwikkeling

Personal Coaching Persoonlijke Ontwikkeling is voor alle mensen die een stapje verder willen komen. Die graag de The Next Level willen halen in bijvoorbeeld hun werk. Voor iedereen die vanuit een breder perspectief de toekomst tegemoet wil gaan, die dit ziet als een investering in de toekomst. Dus als jij jezelf het best gunt en jezelf wat breder wil ontwikkelen, nu niet helemaal zeker van je zaak bent en dat wel wil worden is deze Personal Coaching Persoonlijke Ontwikkeling echt iets voor jou. Je moet wel graag aan jezelf wil werken, nu willen investeren in de toekomst. Waar je aan wil werken maakt ons niets uit, of het nu je zwakke punten zijn die je aan wil pakken of juist je sterke punten die nog sterker wil maken/wil verbreden c.q. uitdiepen is ons om het even. Samen gaan we kijken naar wat jouw visie is en wat bij jou past. Tonen wij jouw opties die jij niet voor mogelijk had gehouden. Misschien wil je wel weten wat voor de toekomst een wijze investering is qua opleiding.  Bij de Personal Coaching Persoonlijke Ontwikkeling maakt het ons dus echt niet uit wat jouw wensen zijn. Wij nemen jou als centraal uitgangspunt en gaan kijken waar jij jezelf in wilt ontwikkelen en dat kan van alles zijn communiceren, profileren etc. Wij hebben verschillende cases waaruit al snel naar voren komt wat jou sterke en zwakke punten zijn. En dan is het aan jou waar jij aan zou willen werken!

Vind jij een investering in je zelf en de toekomst ook belangrijk, wil jij jezelf ook verbazen door je kennis en kunde wat te verbreden? Zullen wij dan samen gaan kijken naar waar je talenten of je nog te ontwikkelen talenten zitten en hoe we die verder kunnen aanpakken? Gun jij jezelf ook dit cadeau, dan zit je bij ons, PeopleCoaching helemaal goed. Aan de hand van simpele praktijkvoorbeelden gaan we jou de juiste inzichten geven wij je tools om jezelf verder te ontwikkelen.

h

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Heidag bestuur & directie.

Wat heeft het product opgeleverd
Een betere kijk op professioneel handelen van mijzelf en van het directieteam. Inzicht, bewustwording en extra bagage.

Welke aspecten vind je het meest waardevol
Bewustwording van bepaalde zaken, elkaar beter leren kennen, jouw betekenis voor de ander of voor de organisatie.

Patric Wigman
Directeur, CSG Het Noordik

h

Voor wie is personal coaching voor je persoonlijke ontwikkeling?

  • Personal Coaching Persoonlijke ontwikkeling is voor iedereen die zichzelf belangrijk vindt
  • Voor eenieder die zichzelf verder wil ontwikkelen en niet weet hoe
  • Voor een eenieder die beter en nog effectiever wil leren communiceren
  • Dus voor iedereen die graag aan zichzelf wil werken om verder te komen voor nu en in de toekomst
  • Voor iedereen die zich bewuster wil worden over hoe de omgeving op hem/haar reageert en beter wil anticiperen

Waarom kies jij voor personal coaching bij PeopleCoaching?

Bij  Personal Coaching Persoonlijk Ontwikkeling nemen wij jou al het centrale startpunt. Wij gaan echt kijken naar wat er bij jou past, waar je aan zou willen werken c.q. verder zou willen ontwikkelen. Aan de hand van verschillende cases komen alle voor- en tegens aan bod. Elke vraag betekend een andere aanpak, eenieder krijgt dus een geheel persoonlijk traject waar elke deelnemer zijn geheel eigen talenten gaat ontwikkelen. En omdat wij het op deze wijze aanpakken krijgt iedereen dus een ander stukje kennis en kunde aangereikt. We hebben dus geen pasklaar traject op de planken liggen. Geen hapklare brokken. Nee bij ons is het echt op maat gesneden omdat wij jou als centraal punt nemen. Succes gegarandeerd.

En speciaal voor jou de medewerkers die echt helemaal een weekje puur en alleen aan zichzelf willen werken wi hebben wij de Persoonlijke Leiderschap Training in Oostenrijk ontwikkeld. Een geheel eigen ontwikkeld concept dat altijd maatwerk is. PeopleCoaching heeft hier al ruim 15 jaar ervaring mee en vele leiders hiermee geholpen.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen?

Omdat iedereen andere leerwensen heeft en andere kennis en kunde bezit gaan wij eerst uitgebreid vrijblijvend met jou in gesprek. Een Cursus Zelfontwikkeling doe je niet zomaar, je wil graag een klik hebben met de trainers.

Weet dat wij altijd open staan om vrijblijvend met jou in gesprek te gaan.  Gun jezelf de volgende stap en wacht niet langer. Bel ons op 053 – 369 0560 of neem vandaag nog via ons contactformulier contact met ons op.

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.