Persoonlijk Leiderschap – aanvullende informatie

Ben je op zoek naar een bijzondere uitdaging om je zelfbewustzijn verder te ontwikkelen, je koers helder te krijgen of meer leiding te nemen over je eigen leven? Wij heten je welkom bij ons bijzondere programma!
Inzichten, ontspanning en concrete stappen. Over grenzen gaan. Reflectie op je eigen leiderschap. Een geweldige basis van NLP technieken en activiteiten. Een praktisch toepasbaar programma. Dit zal je helpen om meer vanuit jezelf te leven en te weten waar je voor staat. Het brengt je terug naar je intrinsieke motivatie. Geeft je de inspiratie die je nodig hebt voor je eigen leven en om te delen met anderen.

Persoonlijk Leiderschap in Oostenrijk

Hoe zou jij de training omschrijven? ‘Een mooie combinatie van hard werken, sportieve activiteiten en gezelligheid. Een aanrader voor nieuwe inzichten!’

Mayke Ruven, directeur ROC van Twente

Waarom het je zal bevallen

 • Wij bieden een afwisselend programma
 • Je leert NLP basis vaardigheden toepassen
 • Krijgt helderheid over je koers
 • We wisselen sportieve en creatieve activiteiten met elkaar af
 • Lechtal excursies, hiken in de alpen, stoer met hout, dagje op de mountainbike (activiteiten afhankelijk van seizoen/weer)
 • Je krijgt persoonlijke begeleiding en ruimte
 • Het is confronterend en inspirerend!
h

Wil jij je koers helder krijgen, een kompas creëren om meer leiding te nemen over je eigen leven

Wil jij meer vanuit jezelf leven en weten waar je voor staat. Onze training Persoonlijk Leiderschap brengt je terug naar je intrinsieke motivatie. Geeft je de inspiratie die je nodig hebt voor je eigen leven en om te delen met anderen.

Klik hier voor het inschrijfformulier

h

Praktisch

Schrijf je nu in voor Persoonlijk Leiderschap in Oostenrijk

 • najaar 2020
 • voorjaar 2021

Je verblijft in een authentiek Tiroler familiehuis met sauna. Wat is inbegrepen in de prijs?

 • Dagelijks programma
 • Sportieve en creatieve activiteiten
 • NLP theorie en praktijk
 • Dagelijks gezamenlijke maaltijden
 • BBQ- & bieravond
 • Beddengoed en Handdoeken
 • Water, koffie, thee, fruit en snacks
 • Overnachtingen

Meld je hier aan voor deze training!

Ja, ik ga mee naar Oostenrijk en meld mij aan

Investering

Dit gave programma in de Alpen, waarbij jij je koers helder krijgt en een kompas creëert om meer of beter leiding te nemen over je eigen leven, vraagt van jou een investering van tijd, moeite en inzet. We verwachten dat je er zoveel mogelijk uithaalt zodat je geïnspireerd weer verder kunt!

De kosten voor deze training zijn inclusief programma, verblijf, alle maaltijden, activiteiten en excursies. De totale prijs voor deze training Persoonlijk Leiderschap in Oostenrijk is € 2.690,–. De genoemde prijs is exclusief 21% BTW.

Groepsgrootte

Wij draaien het programma met kleine groepen van maximaal 10 deelnemers. Onze trainingen gaan in principe altijd door. Wij vinden het belangrijk om gedurende de hele week persoonlijke aandacht te geven en ruimte voor persoonlijke verhalen te bieden. Het programma wordt steeds gedraaid met 2 of 3 trainers/begeleiders.

Ben je flexibel?

We hebben een mooi programma ontwikkeld waarin wij de onderdelen zoveel mogelijk in de natuur behandelen. Hierdoor zijn wij afhankelijk van jaargetijde, weer of seizoen en zijn sommige activiteiten wellicht niet uit te voeren. Deze worden dan gewisseld voor andere activiteiten. Ook kan de volgorde van het programma wijzigen, de inhoud blijft echter hetzelfde.

Ik meld mij vast aan

Waarom PeopleCoaching

PeopleCoaching werkt al 14 jaar in het bedrijfsleven met persoonlijke ontwikkeling. Mensen functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Onze klanten geven aan dat zij door onze trajecten ook meer zelfvertrouwen hebben gekregen en hebben geleerd meer van zichzelf te houden. Wij vertalen dit naar meer verbondenheid met je ziel. Door deze manier van verbeteren worden mensen gelukkiger en wordt de wereld een stukje mooier.

Persoonlijk leiderschap betekent voor ons dat je jezelf kent, accepteert en in staat bent het beste in jezelf naar boven te halen. De kern hierbij is ons Intuïtie ModelTM. Dit model gaat uit van een goede interne samenwerking tussen de rationele-, emotionele- en intuïtieve signalen die ieder mens heeft. Zodra je hierop vertrouwt neemt je mogelijkheid tot persoonlijk leiderschap toe.

h

Locatie

Dit gave programma volg je in de Alpen. Deze prachtige omgeving maakt het makkelijk om terug naar je natuurlijke zelf te keren en je persoonlijk leiderschap te hervinden. Bel nu voor meer info naar 053-3690560 of 06-29091861. Meld je aan via deze link of bij sietske@peoplecoaching.nl.

bij veranderen gaat het ook
om passie en emotie
niet alleen om informatie en ratio

Ja, ik meld mij graag aan

Wij mailen of bellen je graag om meer informatie te geven over deze bijzondere training. Gave kennis, leuke contacten en een prachtige omgeving.

Nooit meer tips en inspiratie missen voor efficienter werken en meer geluk?

Schrijf je dan hier in en ontvang ze als eerste in je mailbox!