Leiderschapstraining

Als leider heb je te maken met veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. Je wilt graag je team aansturen maar dat is niet alles daarnaast heb je te maken met het Hoger Management, collega’s, klanten etc.

Voor elke rol heb je andere disciplines nodig en juist dat kan je een beetje onzeker maken. Je weet niet zo goed hoe je alles moet neerzetten en dat is ook niet gek want elke taak is anders en vraagt om een andere toon. Graag zou je willen dat alles gladjes verloopt en jij je zeker en sterk voelt en dit ook uitstraalt. Want er is niet niets aantrekkelijker dan een leider die zich compleet op zijn gemak voelt. PeopleCoaching heeft hier verschillende trainingen voor.

h

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Persoonlijk Leiderschap in Oostenrijk

Hoe zou jij de training omschrijven? ‘Een mooie combinatie van hard werken, sportieve activiteiten en gezelligheid. Een aanrader voor nieuwe inzichten!’

Mayke Ruven, directeur ROC van Twente

Waarom een training: Leiderschap bij PeopleCoaching

In deze leiderschapstraining gaan wij uit van jou. Ja je leest het goed van jou. We gaan op zoek naar wat bij jou past. We gaan kijken hoe we jouw onzekerheden weg kunnen nemen door je de juiste tools te geven. De juiste kennis en kunde en wat jouw drijfveren zijn. We verliezen jouw identiteit geen moment uit het oog.

Speciaal voor jou; de leiders die echt helemaal even aan zichzelf willen werken en na een week weer herboren terug willen komen hebben wij de Persoonlijke Leiderschap Training in Oostenrijk ontwikkeld. Een uniek concept dat altijd puur maatwerk is. PeopleCoaching heeft hier al ruim 15 jaar ervaring mee en vele leiders hiermee geholpen.

Voor wie is deze Leiderschapstraining

  • Deze leiderschap training is bedoeld voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn eigen leiderschap.
  • Om hier verdieping in aan te brengen maar ook om onzekerheden de baas te worden.
  • Zodat jij je team weer “opnieuw” weet te motiveren.
  • Dus of je nu net begint of al een tijdje bezig bent dat maakt niet uit.

Kosteloos meer informatie over onze leiderschapstraining?

We snappen dat het maken van de juiste keuze van een leiderschaptraining een persoonlijke zaak is en daarom zijn wij altijd bereid met jou vrijblijvend in gesprek te gaan.  Wacht niet langer en gun jezelf de volgende stap. Bel ons op 053 – 369 0560 of neem vandaag nog via ons contactformulier contact met ons op.

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.