Cursusdag – Liefdevolle Relatie

Al heel lang lopen wij met de wens rond om onze ervaringen te delen en een cursus liefdevolle relaties te geven aan stellen om hun relatie te verbeteren/liefdevoller te maken. Wij gaan beginnen met een 1 daagse en doen dat in een kleine setting van maximaal 5 stellen bij ons thuis in de Kota.

Je kunnen je aanmelden voor zaterdag 27 juli of zaterdag 3 augustus. Deze dagen zijn pilots. Slaat dit aan dan plannen we later in het jaar nog een dag. Dus heb je interesse en kun je niet op 1 van deze dagen, geef dit aan!

We beginnen de dag om 09.30 met wat lekkers, gaan samen lunchen en sluiten de dag af om 18.00 uur. De kosten zijn € 249 per stel. Wil je meer informatie, stuur dan een email naar info@peoplecoaching of vraag ons ernaar!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

jul 27 2024

Tijd

9:30 am - 6:00 pm

Kosten

€249.00
PeopleCoaching, Tussen de Bomen

Locatie

PeopleCoaching, Tussen de Bomen
PeopleCoaching, Usselerveenweg 303, Enschede
Categorie

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.