Cursusdag – Intrinsieke Motivatie

Steeds mensen willen zinvol bezig zijn in hun werk en een zinvol leven lijden. Maar wat is zinvol leven eigenlijk. En hoe pas je dit dan toe in je werkzaamheden? Zit mijn werkgever of mijn partner hier wel op te wachten. Onze ervaring leert dat iedereen ertoe wil doen en een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappij waarin hij leeft en werkt. Iedereen doet er ook toe! En soms is dit een hele zoektocht.

Zinvol leven

Wil jij ontdekken wat zinvol leven voor jou is? Wil jij ontdekken hoe je een waardevolle bijdrage kan leveren in je werk en je privé omgeving? Dan hebben wij een praktische dag waarin je direct aan de slag gaat met jouw intrinsieke motivatie. Je ontdekt wat je belangrijk vindt, waar jij voor warm loopt en hoe je dit bewust kunt inzetten. Zo krijgt je leven meer inhoud, krijg je duidelijk wat je wil bereiken in je werk en kan je het verschil maken.

Een dag voor jezelf

Deze zoektocht naar je eigen zingeving, motivatie en beweegredenen doen wij in onze Finse Kota, rondom het vuur. Even geen sociale media, geen werkdruk maar een dag voor jezelf. Wij verzorgen deze dag helemaal voor jou op onze locatie Tussen de Bomen, inclusief een lekkere lunch en een wandeling.

Meld je aan via info@peoplecoaching.nl of bel ons voor informatie.
We zien je graag!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

nov 07 2024

Tijd

9:00 am - 5:00 pm

Kosten

€249.00
PeopleCoaching, Tussen de Bomen

Locatie

PeopleCoaching, Tussen de Bomen
PeopleCoaching, Usselerveenweg 303, Enschede
Categorie

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.