Cursus leiderschap

Een sterke leider is er een die sterk in zijn schoenen staat. Waarnaar wordt opgekeken een die het vermogen in zich heeft om zijn team te motiveren en inspireren. Een leider die zelfverzekerd is omdat hij zelf heel goed weet wat zijn sterke punten zijn, waar en hoe hij/zij die kwaliteiten in kan zetten en makkelijk communiceert.

Heel herkenbaar maar ben jij al die sterke leider? Die persoon waar mensen naar op kijken en in staat is om zijn team te motiveren en te inspireren. Of voel jij je af en toe toch wel wat onzeker, twijfel jij aan jezelf en weet je soms niet of je op de juiste weg bent. Of misschien weet je niet of dit soort leiderschap wel bij je past. Of jij de juiste kennis en kunde in huis hebt. En maakt dit je regelmatig wat onrustig.  In de Cursus Leiderschap bij PeopleCoaching gaan we al deze onzekerheden weg nemen.

Voor wie is deze cursus leiderschap

  • Deze Cursus Leiderschap is voor iedere leider die meer inzicht wil krijgen in zijn eigen leiderschap.
  • Om alle onzekerheden uit de weg te ruimen maar ook om kennis en kunde te verdiepen.
  • Zodat jij je team weer effectief weet te inspireren en motiveren
  • Communiceren weer makkelijk gaat omdat je zekerder bent van je zaak
  • Dus of je nu net begint of al een tijdje bezig bent dat maakt niet uit.
h

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Heidag bestuur & directie.

Wat heeft het product opgeleverd
Een betere kijk op professioneel handelen van mijzelf en van het directieteam. Inzicht, bewustwording en extra bagage.

Welke aspecten vind je het meest waardevol
Bewustwording van bepaalde zaken, elkaar beter leren kennen, jouw betekenis voor de ander of voor de organisatie.

Patric Wigman
Directeur, CSG Het Noordik

Waarom een cursus leiderschap bij PeopleCoaching?

Bij onze Cursus Leiderschap gaat het net ietsje anders want wij nemen jou als uitgangspunt. Dus doordat we uitgaan van jou en wat bij jou past is iedere Cursus Leiderschap bij ons uniek. Uitgebreid gaan we samen kijken naar wat het beste voor jou is. Waar jij het meeste rendement uit zou kunnen halen. We sporen jouw onzekerheden op en nemen deze weg door je de juiste tools te geven. De juiste kennis en kunde. Dus doordat wij jou als centraal stellen verliezen we jouw ik geen moment uit het oog.

En speciaal voor jou, de leiders die echt helemaal even aan zichzelf willen werken, en na een week weer als nieuw terug willen komen hebben wij de Persoonlijke Leiderschap Training in Oostenrijk ontwikkeld. Een geheel eigen ontwikkeld concept dat altijd maatwerk is. PeopleCoaching heeft hier al ruim 15 jaar ervaring mee en vele leiders hiermee geholpen.

Hoe opgeven voor onze cursus leiderschap?

De juiste keuze maken is een persoonlijke zaak. Soms een lastige. Voor deze cursus leiderschap is het daarom van belang dat jij weet dat wij altijd bereid zijn om met jou vrijblijvend in gesprek te gaan.  Gun jezelf de volgende stap en wacht niet langer. Bel ons op 053 – 369 0560 of neem vandaag nog via ons contactformulier contact met ons op.

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.