Cursus coached leidinggeven

Elke beginnende of ervaren leidinggevende komt op een punt dat hij wel iets meer skills zou willen hebben. Want het motiveren en inspireren van je team gaat niet meer zo makkelijk af als voorheen. Het punt waarop je bij jezelf denkt misschien is het toch handig om wat extra training te krijgen.

In de Cursus Coached Leidinggeven komen verschillende kanten van het leiding geven aan bod. Wat voor een leider ben jij en hoe kan jij zo effectief mogelijk je team aansturen. Herken jij zelf in deze tekst en ben je toe aan the next level of gewoon weer wat handvatten zodat je alles weer op de rails krijgt dan is het tijd voor een Cursus Leidinggeven van PeopleCoaching.

Voor wie is deze cursus coached leidinggeven

  • De Cursus Coached Leidinggeven is bedoeld voor elke leider die net iets meer wil, die voorruit wil en open staat om zijn eigen kennis en kunde naar een hoger level te brengen
  • Om eens goed te kijken naar wat voor een soort leider jij bent en of je die wel wil zijn.
  • Voor elke leider die graag met zijn team effectief wil communiceren en motiveren.
  • Dus deze Cursus Coached Leidinggeven is voor de beginner en gevorderder leider.
h

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Heidag bestuur & directie.

Wat heeft het product opgeleverd
Een betere kijk op professioneel handelen van mijzelf en van het directieteam. Inzicht, bewustwording en extra bagage.

Welke aspecten vind je het meest waardevol
Bewustwording van bepaalde zaken, elkaar beter leren kennen, jouw betekenis voor de ander of voor de organisatie.

Patric Wigman
Directeur, CSG Het Noordik

Waarom Cursus Coached Leidinggeven bij PeopleCoaching

Je kennis en kunde te upgraden en naar the next level te brengen. Je wilt namelijk weer die sterke leider worden en natuurlijk blijven waar men tegen op kijkt. De leider die zelfvertrouwen uitstraalt en men als een voorbeeld stelt. Een leider die het verschil maakt, die durft te leiden, het respect moeiteloos van andere krijgt en waar helder communiceren vanzelf gaat. Hoe fijn zou dat zijn. Maar lukt dat nu ook of kan je wel verdieping gebruiken? Of heb jij misschien een klein zetje nodig om jou weer die leider te maken die zelfvertrouwen uitstraalt en oh zo aantrekkelijk is om te volgen?

Jarenlange ervaringen hebben ons geleerd om elke unieke leider als uitgangspunt te nemen voor deze Cursus Coached  Leidinggeven. Doe hier je voordeel mee. Wij gaan dus uit van jouw goede en sterke punten. We reflecteren het soort leider dat jij bent en laten jou zien wat voor een effect dit heeft op jouw directe omgeving. Je ziet dus waar het goed en fout gaat. Door onze unieke aanpak ben jij hierdoor zeker van succes. De kennis en kunde die wij met jou delen past dan ook precies bij jou omdat jij geheel als middelpunt staat bij onze Cursus Coached Leidinggeven bij PeopleCoaching.

Wil jij the next level bereiken en jezelf persoonlijk ontwikkelen dan heeft PeopleCoaching Persoonlijke Leiderschap Training in Oostenrijk ontwikkeld. Gedurende een gehele werkweek wordt je non-stop gecoached. Je komt uit je comfortzone en bent even echt helemaal met jezelf bezig. PeopleCoaching heeft dit concept helemaal zelf ontwikkeld en staat daarom ook op eenzame hoogte in vergelijking met andere aanbieders. Zeker omdat wij de enige zijn die jou als uitgangspunt nemen. PeopleCoaching heeft hier al ruim 15 jaar ervaring.

Hoe opgeven voor deze Cursus Coached Leidinggeven

Deze Cursus Coached Leidinggeven is voor elke leider die zichzelf het best gunt. Die graag naar the next level wil maar zelf nog wat onzekerheden ervaart. Gun jij jezelf the next level in leiding geven, een training die alleen uitgaat van wat bij jouw past en die jou gegarandeerd goede resultaten op gaat leveren twijfel dan niet langer en geef je op voor een gratis vrijblijvend gesprek. Wacht niet langer en bel ons nu op 053 – 369 0560 of neem vandaag nog via ons contactformulier contact met ons op.

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.