Trainingen persoonlijke ontwikkeling

De Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling is voor iedereen die graag de diepte in wil gaan met zijn of haar functioneren. Die wil weten waarom bepaalde zaken nu niet lukken en bij andere wel. Voor iedereen die zich bewust wil worden van zijn reflectie op de directe wereld om hen heen. Voor eenieder die zich beter wil kunnen profileren, zeker in zijn handelen wil worden. Voor iedereen die betere live-Balance wil hebben.  Voor eenieder die de druk zat is en dit op andere wijze in wil gaan vullen en op zoek is naar een gezonder evenwicht hierin. Voor eenieder die zijn communicatievaardigheden wil oppoetsen, wellicht duidelijker en effectiever wil communiceren en misschien nog wat kennis en kunde op dit gebied mist. Maar ook voor iedereen die beter om wil gaan met kritiek en dit op positieve wijze in wil kunnen zetten. Voor eenieder die conflictsituaties beter wil beheersen en niet goed weet hoe hier mee om te gaan.

Wil jij ook jezelf beter leren kennen, je valkuilen herkennen en hier leren beter mee om te gaan dan is de Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling echt is voor jou. Wij gaan jou leren om al deze onzekerheden de baas te worden.  We gaan je de juiste kennis en kunde geven zodat jij weer moeiteloos kan functioneren. Aan de hand van simpele praktijkvoorbeelden gaan we jou de juiste inzichten geven en tools geven om bij te sturen.

Voor wie is de training?

  • Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling is voor iedereen die verder wil komen, en nu misschien niet weet waarom dat niet lukt
  • Om alle blokkades uit de weg te ruimen maar ook om kennis en kunde te verdiepen.
  • Beter en duidelijker wil leren communiceren
  • Dus voor iedereen die graag aan zichzelf wil werken om verder te komen
  • Voor iedereen die zich bewuster wil worden over hoe de omgeving op hem/haar reageert
h

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Heidag bestuur & directie.

Wat heeft het product opgeleverd
Een betere kijk op professioneel handelen van mijzelf en van het directieteam. Inzicht, bewustwording en extra bagage.

Welke aspecten vind je het meest waardevol
Bewustwording van bepaalde zaken, elkaar beter leren kennen, jouw betekenis voor de ander of voor de organisatie.

Patric Wigman
Directeur, CSG Het Noordik

Waarom door ons je persoonlijke ontwikkeling trainen?

Bij onze Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling nemen wij jou als startpunt. We gaan dus kijken naar wat er bij jou past. Aan de hand van cases komen al jouw valkuilen naar boven en gaan we ons hier uitgebreid mee bezig houden. Geen one size fits all training maar echt eentje op maat gesneden. Elke Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling is bij ons dus een geheel op maat gesneden traject, want iedereen is anders en heeft andere leerwensen/behoeften en iedereen mist weer een ander stukje kennis en kunde. Onze training is altijd op maat gesneden omdat wij jou als centraal punt nemen. Succes gegarandeerd.

En speciaal voor jou de leiders die echt helemaal even aan zichzelf willen werken en na een week weer als nieuw terug willen komen hebben wij de Persoonlijke Leiderschap Training in Oostenrijk ontwikkeld. Een geheel eigen ontwikkeld concept dat altijd maatwerk is. PeopleCoaching heeft hier al ruim 15 jaar ervaring mee en vele leiders hiermee geholpen.

Hoe kun je je opgeven?

De juiste keuze maken is soms moeilijk. En elke persoon vraagt om een andere aanpak. Voor deze Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling zijn wij altijd bereid zijn om met jou vrijblijvend in gesprek te gaan.  Gun jezelf de volgende stap en wacht niet langer. Bel ons op 053 – 369 0560 of neem vandaag nog via ons contactformulier contact met ons op.

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.