Training leiding geven

In de Training Leiding Geven komen verschillende kanten van het leiding geven aan bod. Hoe jij zo goed mogelijk je team effectief leidinggeeft; motiveert maar ook hoe jij het beste om kunt gaan met bijvoorbeeld je collega’s, klanten en het Hoger Management. En dat is best lastig, je hebt zoveel verschillende facetten dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet.

Je wil graag alle ballen in de lucht houden maar hoe doe je dat. Hoe zorg jij ervoor dat iedereen het beste gaat geven van zichzelf zonder dat jij het overzicht kwijtraakt en blijft stimuleren.  Je wil graag het best uit jezelf en je team halen maar je weet even niet meer hoe. Vervelend maar begrijpelijk, vele leiders zijn jou al voorgegaan en hebben even pas op de plaats gemaakt om voor zichzelf een nieuwe weg uit stippelen eentje die geheel bij je past.

Voor wie is deze Training Leiding Geven

  • Deze Training Leiderschap is bedoeld voor elke leider die wat meer inzicht in zijn eigen Leiderschap wil.
  • Om dieper in te gaan op wat voor een soort leider jij bent en of je die wel wil zijn.
  • Voor elke leider die graag zijn team weer effectief wil motiveren.
  • Dus of je voor het eerst gaat leidinggeven of al een tijdje bezig bent dat maakt niet uit.
h

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Heidag bestuur & directie.

Wat heeft het product opgeleverd
Een betere kijk op professioneel handelen van mijzelf en van het directieteam. Inzicht, bewustwording en extra bagage.

Welke aspecten vind je het meest waardevol
Bewustwording van bepaalde zaken, elkaar beter leren kennen, jouw betekenis voor de ander of voor de organisatie.

Patric Wigman
Directeur, CSG Het Noordik

Waarom kiezen voor onze training leiding geven

Door jarenlange ervaringen hebben wij gekozen om elke unieke leider als uitgangspunt te nemen voor deze Training Leiding Geven. Wat is hier nu het voordeel van. Wij gaan dus uit van jou sterke en zwakke punten. We reflecteren het soort leider dat jij bent en laten jou zien wat voor een effect dit heeft op jouw omgeving. Door deze unieke aanpak ben jij altijd gegarandeerd van succes. De kennis en kunde die wij met jou delen past dan ook precies bij jou om dat jij geheel centraal staat in deze Training Leiding Geven bij PeopleCoaching.

Voor alle leiders dit zichzelf dit cadeau willen doen, op willen gaan naar the next leven en zichzelf persoonlijk willen ontwikkelen heeft PeopleCoaching Persoonlijke Leiderschap Training in Oostenrijk ontwikkeld. Een uniek concept dat altijd maatwerk is omdat wij jou als uitgangspunt nemen. PeopleCoaching heeft hier al ruim 15 jaar ervaring mee en vele leiders zijn jou hier al mee voor gegaan met zeer goede resultaten.

Meer informatie? Neem contact op!

Herken jij zelf in bovenstaande en ben je toe aan the next level of gewoon weer wat handvatten zodat je alles weer op de rails krijgt dan is het tijd voor een training leiding geven van PeopleCoaching.

Gun jij jezelf the next level in leiding geven, een training die alleen uitgaat van wat bij jouw past en die jou gegarandeerd goede resultaten op gaat leveren twijfel dan niet langer en geef je op voor een gratis vrijblijvend gesprek. Wacht niet langer en bel ons nu op 053 – 369 0560 of neem vandaag nog via ons contactformulier contact met ons op.

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.