Training coaching voor leidinggevenden

De Training Coaching voor Leidinggevenden gaat over de verschillende taken die een leidinggevende heeft en dit zijn er best wel wat. Het is op zich al een hele uitdaging als je alleen al kijkt naar de diversiteit aan culturen en leeftijden. Want hoe ga jij het beste rendement uit je team halen. Hoe ga jij als leidinggevende dit voor elkaar krijgen, hoe ga jij ze allemaal stimuleren en motiveren. Kort gezegd hoe ga jij dit team aansturen? Elke teamlid heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing waar jij rekening mee moet houden. Elk individu vraagt om een andere benadering en jij bent voor het eindresultaat verantwoordelijk. We snappen het heel goed als jij hier af en toe wel wat hulp bij kan gebruiken.

Want wat maakt nou een leider aantrekkelijk om te volgen. Waarom lukt het bij de een vlekkeloos terwijl de ander moeizaam aan het aanmodderen is. Waarom lijkt het ene team zo makkelijk te coachen terwijl het andere team ongemotiveerd lijkt. En wat doet dit met de leider zelf. Knaagt dit soms aan je? Herkenbaar? Onzekerheden die af- en toe de kop op duiken en misschien wat kennis en kunde die ontbreken. Misschien nieuwe technieken die je verder zouden kunnen brengen.

In de Training Coaching voor Leidinggevenden bij PeopleCoaching gaan we al deze onzekerheden te lijf. We gaan werken aan de juiste kennis en kunde zodat jij weer moeiteloos je team kan aansturen en blijven motiveren. Aan de hand van simpele praktijkvoorbeelden gaan we jou de juiste inzichten geven en tools geven om bij te sturen.

Voor wie is de training “Coaching voor leidinggevenden”

  • Deze Training Coaching voor Leidinggevenden is voor iedere leider die wat meer verdieping wil krijgen in zijn eigen leiderschap.
  • Om alle onzekerheden uit de weg te ruimen maar ook om wat meer kennis en kunde te krijgen.
  • Zodat jij je team weer weet te inspireren en blijvend te motiveren
  • Communiceren weer fijn is omdat jij en team elkaar weer hebben gevonden.
  • Dus of je nu net begint of al een tijdje bezig bent dat maakt niet uit.
h

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Heidag bestuur & directie.

Wat heeft het product opgeleverd
Een betere kijk op professioneel handelen van mijzelf en van het directieteam. Inzicht, bewustwording en extra bagage.

Welke aspecten vind je het meest waardevol
Bewustwording van bepaalde zaken, elkaar beter leren kennen, jouw betekenis voor de ander of voor de organisatie.

Patric Wigman
Directeur, CSG Het Noordik

Waarom kiezen voor deze training?

Bij onze Training Coaching voor Leidinggevenden nemen wij jou als uitgangspunt. Bij ons is iedere training uniek omdat we echt kijken naar wat er bij jou past. We gaan kijken naar je sterke en zwakke punten. We gaan kijken waar jij het meeste rendement uit zou kunnen halen en welk type leider het beste bij jou zou kunnen passen. Na deze training is jouw kennis en kunde geen probleem meer want wij geven jou de juiste tools om de jou de beste leider te maken. Succes is gegarandeerd door onze unieke aanpak. En speciaal voor jou de leiders die echt helemaal even aan zichzelf willen werken en na een week weer als nieuw terug willen komen hebben wij de Persoonlijke Leiderschap Training in Oostenrijk ontwikkeld. Een geheel eigen ontwikkeld concept dat altijd maatwerk is. PeopleCoaching heeft hier al ruim 15 jaar ervaring mee en vele leiders hiermee geholpen.

Hoe kun jij je opgeven voor de training “Coaching voor leidinggevenden”?

Elke leider vraagt om een andere aanpak. Voor deze cursus leidinggeven en Motiveren is het daarom van belang dat jij weet dat wij altijd bereid zijn om met jou vrijblijvend in gesprek te gaan.  Wacht niet langer en gun jezelf de volgende stap. Bel ons op 053 – 369 0560 of neem vandaag nog via ons contactformulier contact met ons op. 

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.