Persoonlijke ontwikkeling werk

Persoonlijke Ontwikkeling Werk is voor elke medewerker die zijn competenties wat breder wil ontwikkelen. Die graag wil weten wat zijn of haar kansen voor de toekomst zijn en daar zijn of haar speren op wil richten. Die zichzelf graag wat breder wil ontwikkelen om de kansen voor de toekomst te verbreden. Een echte boost zoekt en dat kan van alles zijn, het gaat erom dat jij graag aan jezelf wil werken. Aan welke competenties jij wil werken maakt ons niets uit. Of het nu gaat om te ontdekken waar je zwakke en sterkten punten zitten of dat het gaat om te kijken naar waar je goed en slecht in bent. Misschien wil je wel weten wat voor de toekomst een wijze investering is qua opleiding en heb je nu nog geen idee. Deze Persoonlijke Ontwikkeling Werk kunnen wij niet in groepsverband geven. Elke persoonlijk heeft een ander pakket aan competenties waar hij of zij aan zou willen werken. Daarom maken voor ieder die deze opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Werk wil gaan volgen een persoonlijk ontwikkeling competenties plan.

Wil jij ook het beste voor jezelf en samen met ons gaan kijken waar jouw persoonlijke ontwikkeling competenties het beste tot zijn recht komen? Wil jij samen met ons kijken/ontdekken waar jouw talenten zitten en hoe we die verder kunnen ontwikkelen? Gun jij zelf The Next Level in jouw ontwikkeling? Wil jij er echt voor gaan?

Dan zit je bij ons, PeopleCoaching helemaal goed. Aan de hand van simpele praktijkvoorbeelden gaan we jou de juiste inzichten geven en tools geven om bij te sturen c.q. jezelf te ontwikkelen.

Voor wie?

  • Persoonlijke Ontwikkeling Werk is voor iedereen die zijn persoonlijke competenties wil ontwikkelen
  • Om alle blokkades uit de weg te ruimen maar ook om kennis en kunde te verbreden
  • De communicatietools aanscherpen zodat communiceren weer moeiteloos gaat
  • Dus voor iedereen die graag aan zichzelf wil werken om verder te komen
  • Voor iedereen die zich bewuster wil worden over hoe de omgeving op hem/haar reageert
h

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Heidag bestuur & directie.

Wat heeft het product opgeleverd
Een betere kijk op professioneel handelen van mijzelf en van het directieteam. Inzicht, bewustwording en extra bagage.

Welke aspecten vind je het meest waardevol
Bewustwording van bepaalde zaken, elkaar beter leren kennen, jouw betekenis voor de ander of voor de organisatie.

Patric Wigman
Directeur, CSG Het Noordik

Waarom kiezen voor PeopleCoaching

Bij onze Persoonlijke Ontwikkeling Werk gaan wij samen kijken naar jouw persoonlijk te ontwikkelen competenties. En omdat wij jou als uitgangspunt nemen sta jij dus bij ons centraal. Geen hapklare brokken en vastomlijnd programma. Iedereen is anders en daar gaan wij mee aan de slag, wij gaan dus echt kijken naar wat er bij jou past. Aan welke competenties we kunnen gaan werken en welke niet. Aan de hand van verschillende cases komen alle voor- en tegens aan bod. Dit is dus geen eenheidsgebeuren maar echt een op maat gesneden ontwikkeling. Elke deelnemer aan Persoonlijke Ontwikkeling werk krijgt bij ons dus een ander stukje kennis en kunde aangeboden. We hebben dus geen pasklaar traject op de planken liggen. Dankzij onze persoonlijke aandacht is succes gegarandeerd.

En speciaal voor jou de medewerkers die echt helemaal een weekje puur en alleen aan zichzelf willen werken wil hebben wij de Persoonlijke Leiderschap Training in Oostenrijk ontwikkeld. Een geheel eigen ontwikkeld concept dat altijd maatwerk is. PeopleCoaching heeft hier al ruim 15 jaar ervaring mee en vele leiders hiermee geholpen.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen?

Elke medewerker heeft andere leerwensen en andere talenten die ontwikkeld kunnen worden weet dat wij altijd open staan om vrijblijvend met jou in gesprek te gaan.

Gun jezelf de volgende stap en wacht niet langer. Bel ons op 053 – 369 0560 of neem vandaag nog via ons contactformulier contact met ons op.

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.