Oostenrijk programma

Een bijzondere uitdaging!

Ben je op zoek naar een bijzondere uitdaging om je zelfbewustzijn verder te ontwikkelen, je koers helder te krijgen of meer leiding te nemen over je eigen leven? Wij heten je van harte welkom in ons bijzondere programma!

De directe en no-nonsense aanpak van PeopleCoaching

Zakelijk en gevoelig tegelijk, een combinatie die me echt raakt en ik nog niet was tegengekomen.
Sybren

h

Dagindeling

08.00 – 09.00 gezamenlijk ontbijtbuffet
09.30 – 12.30 ochtendprogramma
12.30 – 13.30 gezamenlijke lunch
14.00 – 17.00 middagprogramma
19.00 gezamenlijk diner
20.00 eventueel avondprogramma (relaxed)

  • per persoon 1 coachsessie gedurende training
  • in Nederland een nabespreking met je eigen coach ter verankering van je kompas

Zelf aan het roer

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden. Dit kun je leren. Zo stellen wij vaak de vraag: wat zou je willen? Het eerste antwoord is vaak niet mogelijk. Daarom ben je ook vastgelopen. Toch helpt het al om wensen uit te spreken:
– omdat blijkt dat je vaak zelf al een deel van het antwoord weet.
– omdat je een sparringpartner nodig hebt om een aantal beperkende gedachten te tackelen.
– omdat een spiegel nu eenmaal goed werkt.
Door te ontdekken welke gangbare paden jij loopt, creëer je meer bewustzijn bij jezelf en krijg je meer en meer de mogelijkheid je gedrag te veranderen.

Ga je weer aan het roer staan van je eigen leven?

Ja, ik meld mij graag aan

Wij mailen of bellen je graag om meer informatie te geven over deze bijzondere training. Gave kennis, leuke contacten en een prachtige omgeving.

Waarom PeopleCoaching

PeopleCoaching werkt al 14 jaar in het bedrijfsleven met persoonlijke ontwikkeling. Mensen functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Onze klanten geven aan dat zij door onze trajecten ook meer zelfvertrouwen hebben gekregen en hebben geleerd meer van zichzelf te houden. Wij vertalen dit naar meer verbondenheid met je ziel. Door deze manier van verbeteren worden mensen gelukkiger en wordt de wereld een stukje mooier.

Trainers

Wij verzorgen heel graag deze bijzondere week voor jou, zorg dat jij eruit haalt wat je wenst, mooie nieuwe inzichten krijgt en geïnspireerd weer je dagelijks leven in kan. Daarom krijg je deze week ook een coachsessie van ons cadeau. Je kunt zelf kiezen of en bij wie je deze sessie wilt. Na afloop van de reis heb je een nabespreking met je eigen coach.

Periode

Dit jaar zijn er 2 weken Persoonlijk Leiderschap in Oostenrijk, in mei en oktober. De opbouw van deze weken is in principe gelijk.
– zondag 19 mei tot en met vrijdag 24 mei
– zondag 13 oktober tot en met vrijdag 18 oktober

Locatie

Dit gave programma volg je in de Alpen. Deze prachtige omgeving maakt het makkelijk om terug naar je natuurlijke zelf te keren en je persoonlijk leiderschap te hervinden. Bel nu voor meer info naar 053-3690560 of 06-29091861. Meld je aan via sietske@peoplecoaching.nl.

Investering

Deze training waarbij jij je koers helder krijgt en een kompas creëert om meer of beter leiding te nemen over je eigen leven, vraagt van jou een investering van tijd, moeite en inzet. We verwachten dat je er zoveel mogelijk uithaalt zodat je geïnspireerd weer verder kunt! De kosten voor deze training zijn inclusief programma, verblijf, alle maaltijden, activiteiten en excursies.

De totale prijs voor deze training Persoonlijk Leiderschap in Oostenrijk is € 2.590,– (excl. 21% BTW.)

Ja, ik meld mij graag aan

Wij mailen of bellen je graag om meer informatie te geven over deze bijzondere training. Gave kennis, leuke contacten en een prachtige omgeving.

Overnachten

De kosten van de overnachting van zondag tot en met vrijdag zitten bij de totaal prijs in. Dit is op basis van ruime gedeelde appartementen met gedeelde slaapkamers. De badkamer is ook voor gezamenlijk gebruik. De appartementen zijn 3 of 4 persoons*. Wil je graag een slaapkamer of appartement voor jezelf, dat kan. De aanvullende prijzen staan hieronder vermeld. Deze prijzen zijn per persoon, per dag.
* Appartementen en kamers zijn beperkt beschikbaar. Heb je specifieke wensen, geef dit dan z.s.m. aan.

A. Gedeeld appartement met ruime woonkamer/keuken Gedeelde badkamer, Gedeelde ruime slaapkamer geen meerprijs
B. Gedeeld appartement, Gedeelde badkamer Eigen slaapkamer € 40,–
C. Eigen appartement, Eigen badkamer Eigen slaapkamer € 55,–
D. Wil je na de training nog een nacht langer blijven dan bieden wij deze mogelijkheid tegen gereduceerd tarief aan. Kosten extra nacht + ontbijt € 55,–.

Groepsgrootte

Wij draaien het programma al vanaf 6 deelnemers, met een maximum van 10 deelnemers. Wij vinden het belangrijk om gedurende de hele
week persoonlijke aandacht te geven en ruimte voor persoonlijke verhalen te bieden. Het programma wordt steeds gedraaid met 2 of 3
trainers/begeleiders. Heb je hier vragen over, stel ze gerust!

Wil jij je koers helder krijgen, een kompas creëren om meer leiding te nemen over je eigen leven

Wil jij je koers helder krijgen, een kompas creëren om meer leiding te nemen over je eigen leven? Wil jij meer vanuit jezelf leven en weten waar je voor staat. Onze training Persoonlijk Leiderschap brengt je terug naar je intrinsieke motivatie. Geeft je de inspiratie die je nodig hebt voor je eigen leven en om te delen met anderen. Meld je dan nu aan!

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap betekent voor ons dat je jezelf kent, accepteert en in staat bent het beste in jezelf naar boven te halen. De kern hierbij is ons Intuitie Model©. Dit model gaat uit van een goede interne samenwerking tussen de rationele-, emotionele- en intuïtieve signalen die ieder mens heeft. Zodra je hierop vertrouwt neemt je mogelijkheid tot persoonlijk leiderschap toe. Het programma van deze week is erop gericht om deze 3 aspecten bij jou verder te onderzoeken en ontwikkelen. Wij hebben ervoor gekozen om dit te doen in de mooie en inspirerende omgeving van de Alpen. Dit zal je helpen om terug naar je natuurlijke zelf te keren.

h

Ja, ik meld mij graag aan

Wij mailen of bellen je graag om meer informatie te geven over deze bijzondere training. Gave kennis, leuke contacten en een prachtige omgeving.

Tips en inspiratie voor efficienter werken en meer geluk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ze als eerste in je mailbox!