Oostenrijk programma

Een bijzondere uitdaging!

Ben je op zoek naar een bijzondere uitdaging om je zelfbewustzijn verder te ontwikkelen, je koers helder te krijgen of meer leiding te nemen over je eigen leven? Wij heten je van harte welkom in ons bijzondere programma!

De directe en no-nonsense aanpak van PeopleCoaching

Zakelijk en gevoelig tegelijk, een combinatie die me echt raakt en ik nog niet was tegengekomen.
Sybren

h

Dagindeling

08.00 – 09.00 gezamenlijk ontbijtbuffet
09.30 – 12.30 ochtendprogramma
12.30 – 13.30 gezamenlijke lunch
14.00 – 17.00 middagprogramma
19.00 gezamenlijk diner
20.00 eventueel avondprogramma (relaxed)

 • per persoon 1 coachsessie gedurende training
 • in Nederland een nabespreking met je eigen coach ter verankering van je kompas

Zelf aan het roer

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden. Dit kun je leren. Zo stellen wij vaak de vraag: wat zou je willen? Het eerste antwoord is vaak niet mogelijk. Daarom ben je ook vastgelopen. Toch helpt het al om wensen uit te spreken:
– omdat blijkt dat je vaak zelf al een deel van het antwoord weet.
– omdat je een sparringpartner nodig hebt om een aantal beperkende gedachten te tackelen.
– omdat een spiegel nu eenmaal goed werkt.
Door te ontdekken welke gangbare paden jij loopt, creëer je meer bewustzijn bij jezelf en krijg je meer en meer de mogelijkheid je gedrag te veranderen.

Ga je weer aan het roer staan van je eigen leven?

Ja, ik meld mij graag aan

Wij mailen of bellen je graag om meer informatie te geven over deze bijzondere training. Gave kennis, leuke contacten en een prachtige omgeving.

  Waarom PeopleCoaching

  PeopleCoaching werkt al 15 jaar in het bedrijfsleven met persoonlijke ontwikkeling. Mensen functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Onze klanten geven aan dat zij door onze trajecten ook meer zelfvertrouwen hebben gekregen en hebben geleerd meer van zichzelf te houden. Wij vertalen dit naar meer verbondenheid met je ziel. Door deze manier van verbeteren worden mensen gelukkiger en wordt de wereld een stukje mooier.

  Trainers

  Wij verzorgen heel graag deze bijzondere week voor jou, zorg dat jij eruit haalt wat je wenst, mooie nieuwe inzichten krijgt en geïnspireerd weer je dagelijks leven in kan. Daarom krijg je deze week ook twee coachsessies van ons cadeau. Je kunt zelf kiezen of en bij wie je deze sessie wilt. De eerste sessie is tijdens de training, de tweede sessie zo’n 3 weken daarna.

  Periode

  Elk voor en najaar houden we een training Persoonlijk Leiderschap in Oostenrijk, vaak in mei en oktober. De opbouw van deze weken is in principe gelijk.
  – helaas gaat onze training in mei dit jaar niet door v.w. Covid19
  – in september en oktober gaan we naar Oostenrijk, de september groep is vol. In oktober is de trainingsweek van 24 t/m 29 oktober 2020.

  Locatie

  Dit gave programma volg je in de Alpen. Deze prachtige omgeving maakt het makkelijk om terug naar je natuurlijke zelf te keren en je persoonlijk leiderschap te hervinden. Bel nu voor meer info naar 053-3690560 of 06-29091861. Meld je aan via sietske@peoplecoaching.nl.

  Investering

  Deze training waarbij jij je koers helder krijgt en een kompas creëert om meer of beter leiding te nemen over je eigen leven, vraagt van jou een investering van tijd, moeite en inzet. We verwachten dat je er zoveel mogelijk uithaalt zodat je geïnspireerd weer verder kunt! De kosten voor deze training zijn inclusief programma, verblijf, alle maaltijden, activiteiten en excursies.

  De totale prijs voor deze training Persoonlijk Leiderschap in Oostenrijk is € 3.250,– (excl. 21% BTW.)

  Ja, ik meld mij graag aan

  Wij mailen of bellen je graag om meer informatie te geven over deze bijzondere training. Gave kennis, leuke contacten en een prachtige omgeving.

   Overnachten

   De kosten van de overnachting van zondag tot en met vrijdag zitten bij de totaal prijs in. Dit is op basis van ruime gedeelde appartementen met eigen slaapkamers. De badkamer is voor gezamenlijk gebruik. De appartementen zijn 3 of 4 persoons*. Wil je graag een appartement voor jezelf, dat kan. Neem dan contact met ons op. Heb je andere specifieke wensen, geef dit dan z.s.m. aan.

   • Gedeeld appartement met ruime woonkamer/keuken Gedeelde badkamer, eigen slaapkamer
   • Wil je na de training nog een nacht langer blijven dan bieden wij deze mogelijkheid tegen gereduceerd tarief aan. Kosten extra nacht + ontbijt € 55,–.

   Groepsgrootte

   Onze trainingen gaan altijd door. Wij draaien het programma ook in kleine groepen, met een maximum van 10 deelnemers. Wij vinden het belangrijk om gedurende de hele week persoonlijke aandacht te geven en ruimte voor persoonlijke verhalen te bieden. Het programma wordt steeds gedraaid met 2 of 3
   trainers/begeleiders. Heb je hier vragen over, stel ze gerust!

   Wil jij je koers helder krijgen, een kompas creëren om meer leiding te nemen over je eigen leven

   Wil jij je koers helder krijgen, een kompas creëren om meer leiding te nemen over je eigen leven? Wil jij meer vanuit jezelf leven en weten waar je voor staat. Onze training Persoonlijk Leiderschap brengt je terug naar je intrinsieke motivatie. Geeft je de inspiratie die je nodig hebt voor je eigen leven en om te delen met anderen. Meld je dan nu aan!

   Persoonlijk Leiderschap

   Persoonlijk leiderschap betekent voor ons dat je jezelf kent, accepteert en in staat bent het beste in jezelf naar boven te halen. De kern hierbij is ons Intuitie Model©. Dit model gaat uit van een goede interne samenwerking tussen de rationele-, emotionele- en intuïtieve signalen die ieder mens heeft. Zodra je hierop vertrouwt neemt je mogelijkheid tot persoonlijk leiderschap toe. Het programma van deze week is erop gericht om deze 3 aspecten bij jou verder te onderzoeken en ontwikkelen. Wij hebben ervoor gekozen om dit te doen in de mooie en inspirerende omgeving van de Alpen. Dit zal je helpen om terug naar je natuurlijke zelf te keren.

   h

   Ja, ik meld mij graag aan

   Wij mailen of bellen je graag om meer informatie te geven over deze bijzondere training. Gave kennis, leuke contacten en een prachtige omgeving.

    Leiderschap of leidinggeven?

    Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.