Leiderschapsontwikkeling

Voorkom dat je eigen belemmeringen het veranderingsproces in de weg staan!
Als manager heb je continu te maken met een snel veranderende omgeving. De enige constante factor is de constante verandering. Stilstand is achteruitgang! Kan jij snel en efficiënt inspelen op de veranderingen in jouw omgeving?

Herken je dit?

 • Ben je bang dat het teamoptimalisaties mislukken?
 • Ben je gefrustreerd over de passiviteit in je team?
 • Heb je last van teamprocessen die vastlopen?
 • Vind je het lastig om je teamleden te behouden en te motiveren?
 • En ben je als manager veel tijd kwijt met de dagelijkse gang van zaken en heb je daardoor geen tijd om vooruit te kijken?

Kies dan voor Leiderschapsontwikkeling bij PeopleCoaching. Wij hebben diverse producten die gericht zijn op Leiderschapsontwikkeling. Voorkom dat jijzelf een beperkingen binnen jouw team bent/wordt!

h

Persoonlijk Leiderschap in Oostenrijk

Wat heeft de training jou opgeleverd?

100% waarheid
Ik neem meer de tijd om te ervaren wat een eventuele stap kan zijn. Hoe ziet die eruit, wat heeft dit voor betekenis en gevolgen voor de korte én de lange termijn. Hiervoor neem ik nu niet alleen de logische beredenering mee bij het nemen van een beslissing. Ik heb geleerd om ook mijn eerste ingeving heel serieus te nemen. Het is geen 100% waarheid, maar zeker informatie die ik ga onderzoeken. Daarnaast neem ik mijzelf ook serieuzer in hoe ik qua gevoel erin sta. Wat doet dit voor mij persoonlijk en wat voor de mensen om mij heen. Deze informatie gebruik ik om vervolgens een kosten baten analyse te maken. Wat kost het en wat levert het mij op als ik dit doe.

Rust in keuzes maken
In de praktijk van alle dag merk ik dat ik hierdoor makkelijker keuzes maak. Dat ik meer automatisch denken-gevoel en intuïtie verbindt met elkaar. Dit geeft mij vooral rust. Ik hoef niet altijd NU iets te doen of te kiezen.

Mayke Ruven, directeur MBO College voor Gezondheidszorg
ROC van Twente

Dit levert Leiderschapsontwikkeling jou op!

Heb jij het gevoel dat er meer uit jou te halen is als leider, en weet je niet goed hoe dit moet? PeopleCoaching werkt aan jouw ontwikkeling door je zelfmanagement verbeteren. Wij werken met de mens als totaal en leren tools die van nature bij jouw aard passen.

Leiderschapsontwikkeling kan bij PeopleCoaching via een individueel coachtraject of onze training Persoonlijk Leiderschap. Deze training volg je in Oostenrijk. Met behulp van ons Intuitie Model©, NLP Communicatie en een mooie groep deelnemers gaan we aan de slag met vaardigheden en veranderingen realiseren.

Leiderschapsontwikkeling zorgt voor:

 • Het vergroten van je zelfkennis
 • Het duidelijker neerzetten van je eigen koers
 • Met meer zelfvertrouwen leidinggeven
 • Meer tijd hebben om vooruit te kijken
 • Met meer gemak je doel bereiken

Minder werkdruk!

Waarom bij PeopleCoaching?

Wij helpen je op de manier die bij jouw bedrijf, en jouw mensen past.

 • Individueel coachtraject of onze training Persoonlijk Leiderschap
 • Praktische toepasbare manier van werken
 • Koffie en kennismaken is bij ons kosteloos.

Dit leidt tot: vergroten van je zelfkennis, met meer zelfvertrouwen leidinggeven, minder werkdruk.

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Kosteloos een inspiratiegesprek?

Ontdek wat Leiderschapsontwikkeling jou oplevert!

Wil jij voorkomen dat je eigen belemmeringen het veranderingsproces in de weg staan en wil jij snel en efficiënt inspelen op de constante veranderingen in jouw omgeving? Wil jij je zelfkennis vergroten en meer je eigen koers varen. Wil jij bijdragen aan een goed samenwerkend team? En wil jij daarnaast als manager meer tijd om naar de gewenste ontwikkelingen te kijken? Vraag dan direct een gesprek aan!

Onze klanten noemen onze manier van werken vooral praktisch toepasbaar.
Oh ja, koffie en kennismaken is bij ons kosteloos.
Vul daarom direct je gegevens in en loop deze actie niet mis!

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.