Cursus Leiding Geven

Om aan deze Cursus Leiding Geven deel te mogen nemen moet je wel aan een belangrijke zaak voldoen. Je moet namelijk leidinggeven of de intentie hebben om dit asap te gaan doen. En je moet het verschil willen maken. Je moet de beste leider willen worden die jij in je hebt.

Leiders hebben veel verschillende verantwoordelijkheden, de meeste leiders willen graag effectief een team aansturen. Iemand zijn die motiveert en inspireert. Iemand waar men tegen op kijkt maar ook die graag het heft in handen neemt. Die niet bang is om beslissingen te nemen, waar men respect voor heeft.

Voor wie is deze cursus leiding geven

  • Deze Cursus Leiding Geven is voor iedereen die meer uit zijn eigen Leiderschap wil halen.
  • Voor iedereen die toe is aan leiding geven zonder gehinderd te worden door eigen onzekerheden.
  • Voor elke leider die graag effectief zijn team wil motiveren en inspireren
  • Of je al een tijd bezig bent of wil gaan beginnen met leiding geven dat maakt voor ons niet uit.
h

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Heidag bestuur & directie.

Wat heeft het product opgeleverd
Een betere kijk op professioneel handelen van mijzelf en van het directieteam. Inzicht, bewustwording en extra bagage.

Welke aspecten vind je het meest waardevol
Bewustwording van bepaalde zaken, elkaar beter leren kennen, jouw betekenis voor de ander of voor de organisatie.

Patric Wigman
Directeur, CSG Het Noordik

Waarom onze cursus: leiding geven?

Loop jij als leider af- en toe toch tegen wat problemen aan. Is de motivatie een beetje weggezakt, ben je onzeker of loopt niet alles zoals je had gehoopt. En wat voor een soort leider zou je willen zijn, ben jij die al of kan je nog wel wat hulp op dit vlak gebruiken. Zou je graag een effectievere leider willen zijn dan degene die je nu bent? PeopleCoaching kan je bij al deze vragen helpen, wij hebben hier unieke trainingen voor ontwikkeld. Wij zijn op zoek naar iedereen die graag het verschil wil maken en de beste leider wil worden.

Onze Cursus Leiding Geven is een uniek product. Wij gaan namelijk uit van jou als leider. Wij kijken wat er specifiek bij jou past, wat jouw wensen zijn en waaraan je wil werken. Juist omdat wij jou als uitgangspunt nemen is iedere Cursus Leiding Geven bij ons Uniek. Jij staat centraal en wij gaan ervoor zorgen dat jij de juiste kennis en kunde van ons krijgt. Wij werken al ruim 15 jaar op deze persoonlijke wijze en hebben nog geen slechte recensie gehad. Wil jij ook graag het beste uit jezelf halen en een Cursus Leiding Geven volgen die jou echt naar the next level helpt? Wacht dan niet langer en boek vandaag nog je Persoonlijke Leiderschap Training in Oostenrijk.

Een geheel door ons zelf ontwikkeld stukje maatwerk. Wij van PeopleCoaching hebben hier immers al ruim 15 jaar ervaring mee.

 

 

Interesse? Neem contact op!

Nog niet helemaal overtuigt dat dit echt de beste opleiding is voor jou? Wij willen ook graag dat jij met 100 % overtuiging gaat starten met deze opleiding, geef ons dan een belletje of neem contact met ons op via het contactformulier, onze intake gaat jou verder helpen is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Bel ons vandaag nog op 053 – 369 0560 

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.