Training Leiderschap

Iedere leider heeft een scala aan taken en verantwoordelijkheden die sterk uiteenlopen. Aan de ene kant heb je te maken met een team dat jij aanstuurt en motiveert, en aan de andere kanten klanten, collega’s en het Hoger Management. Jij wil graag het beste uit jezelf halen maar hoe doe je dat. Is jouw manier van leiding geven wel de juiste en past deze wijze van leidinggeven eigenlijk wel bij jou. Wat voor soorten leiderschap zijn en hoe ga jij er nou voor zorgen dat jij de beste leider gaat worden?

Heb jij zelf wel al deze disciplines in huis?  Je weet niet zo goed hoe je alles moet neerzetten en dat is ook niet zo raar want elke taak is anders en vraagt om een andere toon. Graag zou je willen dat alles gladjes verloopt en jij je zeker en sterk voelt en dit ook uitstraalt. Dat je een effectieve leider wordt die sterk in zijn schoenen staat kortom een leider die zich compleet op zijn gemak voelt. PeopleCoaching heeft hier verschillende trainingen voor.

h

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Heidag bestuur & directie.

Wat heeft het product opgeleverd
Een betere kijk op professioneel handelen van mijzelf en van het directieteam. Inzicht, bewustwording en extra bagage.

Welke aspecten vind je het meest waardevol
Bewustwording van bepaalde zaken, elkaar beter leren kennen, jouw betekenis voor de ander of voor de organisatie.

Patric Wigman
Directeur, CSG Het Noordik

Waarom Training Leiderschap bij PeopleCoaching

Onze Training Leiderschap is op jouw lijf geschreven want wij nemen jou als uitgangspunt. Dus iedere Training Leiderschap is bij ons Uniek. Samen gaan wij uitgebreid kijken naar wat het beste bij jou past. We gaan kijken hoe we jouw onzekerheden weg kunnen nemen door je de juiste tools te geven. De juiste kennis en kunde en wat jouw drijfveren zijn. Dus doordat wij jou als centraal middelpunt nemen verliezen we jouw identiteit geen moment uit het oog. Speciaal voor jou de leiders die echt helemaal even aan zichzelf willen werken en na een week weer als nieuw terug willen komen hebben wij de Persoonlijke Leiderschap Training in Oostenrijk ontwikkeld. Een puur en uniek concept dat altijd maatwerk is. PeopleCoaching heeft hier al ruim 15 jaar ervaring mee en vele leiders hiermee geholpen.

Voor wie is deze Training Leiderschap

  • Deze Training Leiderschap is bedoeld voor de leider die meer inzicht wil krijgen in zijn eigen leiderschap.
  • Om diepgang aan te brengen maar ook om onzekerheden uit de weg te werken.
  • Zodat jij je team weer effectief weet te motiveren
  • Dus of je nu net begint of al een tijdje bezig bent dat maakt niet uit.

Meer informatie over onze training leiderschap

Het maken van de juiste keuze voor een training Leiderschap is een persoonlijke zaak is en daarom zijn wij altijd bereid met jou vrijblijvend in gesprek te gaan.  Gun jezelf de volgende stap en wacht niet langer. Bel ons op 053 – 369 0560 of neem vandaag nog via ons contactformulier contact met ons op.

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.