Persoonlijk leiderschap in Oostenrijk

Mayke Ruven

Destijds directeur MBO College voor Gezondheidszorg

100% waarheid

Ik neem meer de tijd om te ervaren wat een eventuele stap kan zijn. Hoe ziet die eruit, wat heeft dit voor betekenis en gevolgen voor de korte én de lange termijn. Hiervoor neem ik nu niet alleen de logische beredenering mee bij het nemen van een beslissing. Ik heb geleerd om ook mijn eerste ingeving heel serieus te nemen. Daarnaast neem ik mijzelf ook serieuzer in hoe ik qua gevoel erin sta.

In de praktijk van alle dag merk ik dat ik hierdoor makkelijker keuzes maak. Dat ik meer automatisch denken-gevoel en intuïtie verbindt met elkaar. Dit geeft mij vooral rust. Ik hoef niet altijd NU iets te doen of te kiezen.

h
h

Kyra Winkeler

Eigenaar van Scherpzinnig Bureau

Levensveranderend

Normaal als je iets levensveranderd noemt, dan klinkt dat als een sprookje. Maar in Oostenrijk heb ik de regie over mijn eigen leven terug kunnen pakken en sindsdien voelt het alsof er een last van mijn schouder is. Letterlijk heb ik alles waar ik last van had, achtergelaten in een rivier in Oostenrijk. Het was zo’n bijzondere ervaring die ik iedereen gun.

Ik heb geleerd om intuïtief te handelen, te luisteren naar mijn gevoel en om meer aan mijzelf te denken. Normaal val je snel weer in oude patronen, nu meer dan een jaar later kan ik zeggen dat ik dat oude patroon heb weten te doorbreken!

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.