Cursus zelfontwikkeling

De Cursus Zelfontwikkeling is speciaal voor diegene die zichzelf wat verder willen ontwikkelen. Voor iedereen die wat verder wil komen, die dit ziet als een investering in de toekomst. Dus als jij wat meer de diepte in wil gaan en jezelf graag wat breder wil ontwikkelen, nu niet helemaal zeker van je zaak bent en dat wel wil worden is deze Cursus Zelfontwikkeling misschien wel wat voor jou. Het gaat erom dat jij graag aan jezelf wil werken, nu wil investeren in jezelf voor later, de toekomst. Of jij je sterke punten nog wat meer weer verdiepen of je misschien je zwakke punten wil upgraden, dat maakt niet uit. Samen gaan we kijken naar wat jouw visie is. Misschien wil je wel weten wat voor de toekomst een wijze investering is qua opleiding.  Bij de Cursus Zelfontwikkeling maakt het ons dus echt niet uit wat jouw wensen zijn. Wij nemen jou als centraal uitgangspunt en gaan kijken waar jij jezelf in wilt ontwikkelen en dat kan van alles zijn communiceren, profileren etc. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je deze cursus wel ziet zitten maar je echt niet weet wat je zou kunnen ontwikkelen. Ook daar hebben wij aan gedacht. Wij hebben verschillende cases waaruit al snel naar voren komt wat jou sterke en zwakke punten zijn. En dan is het aan jou waar jij aan zou willen werken!

Wil jij ook jezelf op een voetstuk zetten en jezelf verbazen door je kennis en kunde wat te verbreden? Zullen wij dan samen gaan kijken naar waar je talenten of je nog te ontwikkelen talenten zitten en hoe we die verder kunnen aanpakken? Gun jij jezelf ook dit cadeau, dan zit je bij ons, PeopleCoaching helemaal goed. Aan de hand van simpele praktijkvoorbeelden gaan we jou de juiste inzichten geven wij je tools om jezelf verder te ontwikkelen.

h

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Heidag bestuur & directie.

Wat heeft het product opgeleverd
Een betere kijk op professioneel handelen van mijzelf en van het directieteam. Inzicht, bewustwording en extra bagage.

Welke aspecten vind je het meest waardevol
Bewustwording van bepaalde zaken, elkaar beter leren kennen, jouw betekenis voor de ander of voor de organisatie.

Patric Wigman
Directeur, CSG Het Noordik

h

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • De Cursus Zelfontwikkeling is voor iedereen die zijn talenten wil ontdekken/verdiepen
  • Voor eenieder die zichzelf verder wil ontplooien en wel of juist niet weet hoe
  • Voor een eenieder die beter en nog effectiever wil leren communiceren
  • Dus voor iedereen die graag aan zichzelf wil werken om verder te komen voor nu en in de toekomst
  • Voor iedereen die zich bewuster wil worden over hoe de omgeving op hem/haar reageert en beter wil anticiperen

Waarom kies jij voor de cursus “Persoonlijke ontwikkeling”

Bij de Cursus Zelfontwikkeling nemen wij jou als uitgangspunt. Jij bent het centrale startpunt. Wij gaan echt kijken naar wat er bij jou past, waar je aan zou willen werken c.q. verder zou willen ontwikkelen. Aan de hand van verschillende cases komen alle voor- en tegens aan bod. Elke vraag betekend een andere aanpak, eenieder krijgt dus een geheel persoonlijk traject waar elke deelnemer zijn geheel eigen talenten gaat ontwikkelen. En omdat wij het op deze wijze aanpakken krijgt iedereen dus een ander stukje kennis en kunde aangereikt. We hebben dus geen pasklaar traject op de planken liggen. Nee bij ons is het echt op maat gesneden omdat wij jou als centraal punt nemen. Succes gegarandeerd.

En speciaal voor jou de medewerkers die echt helemaal een weekje puur en alleen aan zichzelf willen werken wi hebben wij de Persoonlijke Leiderschap Training in Oostenrijk ontwikkeld. Een geheel eigen ontwikkeld concept dat altijd maatwerk is. PeopleCoaching heeft hier al ruim 15 jaar ervaring mee en vele leiders hiermee geholpen.

Wil jij je opgeven voor de cursus zelfontwikkeling?

Omdat iedereen andere leerdoelen heeft en andere kennis en kunde bezit gaan wij eerst uitgebreid vrijblijvend met jou in gesprek. Een cursus zelfontwikkeling doe je niet zomaar, je wil graag een klik hebben met de trainers.

Weet dat wij altijd open staan om vrijblijvend met jou in gesprek te gaan.  Gun jezelf de volgende stap en wacht niet langer. Bel ons op 053 – 369 0560 of neem vandaag nog via ons contactformulier contact met ons op.

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.