Coach persoonlijke ontwikkeling

De Coach Persoonlijke Ontwikkeling is speciaal voor iedereen die graag wat verdieping aan wil brengen in zijn functioneren. Voor eenieder die zijn zelfbewustzijn wil ontwikkelen. Die zich beter wil kunnen profileren, en zeker wil zijn van zijn zaak. Voor iedereen die beter om wil kunnen gaan met werk en privé, een mooie Balance wil hebben.  Voor eenieder die de druk zat is en dit op andere wijze in wil gaan vullen en op zoek is naar een gezonder evenwicht hierin. Voor iedereen die sterker wil worden in het communiceren, wellicht duidelijker en effectiever wil communiceren en misschien nog wat kennis en kunde op dit gebied mist. Maar ook voor iedereen die beter om wil gaan met feedback/ kritiek en dit op positieve wijze in wil kunnen zetten in plaats van dit te zien als een persoonlijke aanval. Voor eenieder die zich steeds in vervelende conflictsituaties bevindt en niet goed weet hoe hier mee om te gaan, er weer uit te komen.

Wil jij ook aan jezelf werken en jezelf gewoon een beter voelen dan is de Coach Persoonlijke Ontwikkeling echt is voor jou, bij PeopleCoaching gaan we al bovenstaande onzekerheden te lijf. We gaan je de juiste kennis en kunde geven zodat jij weer moeiteloos kan functioneren. Aan de hand van simpele praktijkvoorbeelden gaan we jou de juiste inzichten geven en tools geven om bij te sturen.

Voor wie?

  • Coach Persoonlijke Ontwikkeling is voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken om zich weer sterk en goed te voelen
  • Om alle barrières uit de weg te ruimen maar ook om kennis en kunde te verdiepen.
  • Communiceren gaat weer makkelijk omdat onzekerheden jou niet langer in de weg staan
  • Dus voor iedereen die graag aan zichzelf wil werken om verder te komen
  • Voor iedereen die zich bewuster wil worden over hoe de omgeving op hem/haar reageert
h

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Heidag bestuur & directie.

Wat heeft het product opgeleverd
Een betere kijk op professioneel handelen van mijzelf en van het directieteam. Inzicht, bewustwording en extra bagage.

Welke aspecten vind je het meest waardevol
Bewustwording van bepaalde zaken, elkaar beter leren kennen, jouw betekenis voor de ander of voor de organisatie.

Patric Wigman
Directeur, CSG Het Noordik

Waarom je door ons laten coachen?

Bij onze Coach Persoonlijke Ontwikkeling nemen wij jou als uitgangspunt. We gaan dus echt kijken naar wat er bij jou past. Aan de hand van cases komen al jouw ontwikkelwensen boven en gaan we ons hier uitgebreid mee bezig houden. Geen one size fits all training maar echt eentje op maat gesneden. Elk Coach Persoonlijke Ontwikkeling is bij ons dus een uniek traject want iedereen is anders en heeft andere leerwensen/behoeften en iedereen mist weer een ander stukje kennis en kunde. We hebben dus geen pasklaar traject op de planken liggen. Nee bij ons is het echt op maat gesneden omdat wij jou als centraal punt nemen. Succes gegarandeerd.

En speciaal voor jou de leiders die echt helemaal even aan zichzelf willen werken en na een week weer als nieuw terug willen komen hebben wij de Persoonlijke Leiderschap Training in Oostenrijk ontwikkeld. Een geheel eigen ontwikkeld concept dat altijd maatwerk is. PeopleCoaching heeft hier al ruim 15 jaar ervaring mee en vele leiders hiermee geholpen.

Meer informatie?

Elke leider vraagt om een andere aanpak. Voor deze cursus leidinggeven en Motiveren is het daarom van belang dat jij weet dat wij altijd bereid zijn om met jou vrijblijvend in gesprek te gaan.  Wacht niet langer en gun jezelf de volgende stap. Bel ons op 053 – 369 0560 of neem vandaag nog via ons contactformulier contact met ons op. 

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.