Burn-out training

Deze Burn-out Training/Burn-out Preventie Training is voor iedereen met problemen waar hij of zij zelf niet meer uit komt. Voel jij je prikkelbaar, ben je constant moe, ben je vaak aan het piekeren, zit je tegen uitputting aan? Of heb jij misschien klachten waar geen oorzaak voor gevonden kan worden zoals hoofdpijn, maagpijn of duizeligheid. Heb jij een opgejaagd gevoel, last van huilbuien of moet je zo maar opeens huilen en weet je niet waarom? Misschien heb jij wel een slecht zelfbeeld, een groot gebrek aan zelfvertrouwen of non-stop een schuldgevoel. Grote kans dat jij tegen een burn-out aan zit. Kan jij wel handvatten kan gebruiken om de chronische stress te lijf te gaan. Voor eenieder die eigenlijk zeer regelmatige een te hoge werkdruk ervaart en hierin vast zit. Voor de personen die dit graag anders zouden willen zien maar niet meer weten hoe ze hieruit kunnen komen. Dus ook voor de mensen die zelf de symptomen nog niet herkennen, constant moe zijn, werk en privé niet meer kunnen handelen, negatieve gedachten hebben en het werkgeluk niet meer zien. Ben jij of herken jij jezelf in bovenstaande dan is het echt tijd voor de Burn-out Preventie Training

Wil jij ook van het constante moe en depressief zijn af?  Je weer lekker fit en energiek voelen? Wil jij ook weten waar jouw energie aan leegloopt? Wat je hieraan kan doen? Handvatten krijgen om dit te lijf te gaan? Wil je ook weer graag naar je werk gaan zonder hier als een berg tegenop te zien of spontaan te gaan huilen? Je gewoon weer lekker in je vel voelen? Weer blij zijn met jezelf? Begrijpen waarom dit niet normaal is en dat we hier samen wat aan kunnen doen? Wij gaan jou leren om weer je eigen baas te worden.  We gaan je de juiste kennis en kunde geven zodat jij weer moeiteloos kan functioneren. Aan de hand van simpele praktijkvoorbeelden gaan we jou de juiste inzichten geven en tools geven om bij te sturen.

h

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Heidag bestuur & directie.

Wat heeft het product opgeleverd
Een betere kijk op professioneel handelen van mijzelf en van het directieteam. Inzicht, bewustwording en extra bagage.

Welke aspecten vind je het meest waardevol
Bewustwording van bepaalde zaken, elkaar beter leren kennen, jouw betekenis voor de ander of voor de organisatie.

Patric Wigman
Directeur, CSG Het Noordik

h

Voor wie is deze burn-out training?

  • De Burm-out Preventie Training is voor iedereen die NIET in een Burn-out wil komen
  • Voor iedereen die symptomen herkent en hier wel wat hulp bij kan gebruiken
  • Die zijn leven wat anders in wil richten door met deze chronische moeheid te lijf te gaan
  • Wat meer inzicht in zichzelf wil hebben in zijn functioneren en energielevel
  • Dus voor iedereen die graag aan zichzelf wil werken en hier niet meer in terecht wil komen

Waarom kies je voor onze burn-out training?

  • Omdat jij het beste uit jezelf wil halen en dat gaat alleen goed met o.a. persoonlijke begeleiding
  • Wij een wekelijkse sessie van min. 30 minuten met jou hebben waarin alles te bespreken valt
  • Wij jouw mentale situatie in kaart brengen en je helpen met het aanpakken van disfunctionele gedachten
  • Samen gaan we kijken naar wat jouw energie kost en wat jou energie oplevert
  • De werksituatie bekijken we samen met jou en de werkgever, wat zijn de risicofactoren en hoe ga jij en je werkgever hiermee om

Interesse? Vraag meer informatie aan.

De juiste keuze maken is soms moeilijk. En elke persoon vraagt om een andere aanpak. Voor de Stress en Burn-out Coach intake is altijd een gratis persoonlijk gesprek noodzakelijk. Samen gaan we kijken naar wat voor jou de beste oplossing is en hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Wil jij ook nog vandaag nog van je klachten af, wil je wel eens weten wat wij voor je kunnen betekenen? Bel ons op 053 – 369 0560 of neem vandaag nog via ons contactformulier contact met ons op.

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.