Burn-out preventie

De Burn-out Preventie/Preventie Burn-out is een cursus waarbij we de stress te lijf te gaan. Een cursus voor eenieder die eigenlijk met enige regelmaat een te hoge werkdruk ervaart en hierin klem zit.  Dus als jij dit ook ervaart en dit heel graag anders zou willen zien is dit wel het juiste moment. Wij helpen je graag om hier weer uit te komen. Een cursus dus om ervoor te zorgen dat jij niet in een burn-out beland. Ben jij chronisch moe, heb je moeite om je werk en privé te handelen, misschien heb je zelfs last van negatieve gedachten en zie jij je werkgeluk niet meer. Weet je vaak niet meer hoe jij de dag door moet komen. En is het denken aan morgen al genoeg om nu alweer moe te zijn.  Herkenbaar, of misschien ken je iemand die er wel non-stop doorheen zit, wacht dan niet langer, het is nu echt tijd om het heft in eigen hand te nemen. Het is vijf voor twaalf, nog net niet te laat maar wel de hoogste tijd voor een redding. Voor de Burn-out Preventie cursus. Deze Burn-out Preventie/Preventie Burn-out is niet alleen voor de mensen die al een burn-out hebben, nee het is ook zeer zeker voor de mensen die de symptomen herkennen en zichzelf elke dag weer uit bed slepen, niet goed weten hoe ze de dag door moeten komen en hier elke dag weer als een berg tegenop zien.

Wil jij ook van het constante moe zijn af? Weer fit en energiek je bed uitkomen? Wil jij ook weten waar jouw energie aan leegloopt? Wat je hieraan kan doen? Handvatten krijgen om dit te lijf te gaan? Wil je ook weer graag naar je werk gaan zonder hier als een berg tegenop te zien? Je gewoon weer lekker in je vel voelen? Weer blij zijn met jezelf? Begrijpen waarom dit niet normaal is en dat we hier samen wat aan kunnen doen? Wij gaan jou leren om weer je eigen baas te worden.  We gaan je de juiste kennis en kunde geven zodat jij weer moeiteloos kan functioneren. Aan de hand van simpele praktijkvoorbeelden gaan we jou de juiste inzichten geven en tools geven om bij te sturen.

h

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Heidag bestuur & directie.

Wat heeft het product opgeleverd
Een betere kijk op professioneel handelen van mijzelf en van het directieteam. Inzicht, bewustwording en extra bagage.

Welke aspecten vind je het meest waardevol
Bewustwording van bepaalde zaken, elkaar beter leren kennen, jouw betekenis voor de ander of voor de organisatie.

Patric Wigman
Directeur, CSG Het Noordik

h

Voor wie is de burn-out preventie?

  • Deze cursus is voor iedereen die niet in een burn-out terecht wil komen
  • Voor iedereen die symptomen herkent en hier wel wat hulp bij kan gebruiken
  • Die zijn leven wat anders in wil richten door het constant moe zijn uit te bannen
  • Wat meer inzicht in zichzelf wil hebben in zijn functioneren en energielevel
  • Dus voor iedereen die graag aan zichzelf wil werken en hier niet meer in terecht wil komen

Waarom kiezen voor de burn-out preventie bij PeopleCoaching?

  • Omdat jij het beste uit jezelf wil halen en dat gaat alleen goed met o.a. persoonlijke begeleiding
  • Wij een wekelijkse sessie van min. 30 minuten met jou hebben waarin alles te bespreken valt
  • Wij jouw mentale situatie in kaart brengen en je helpen met het aanpakken van disfunctionele gedachten
  • Samen gaan we kijken naar wat jouw energie kost en wat jou energie oplevert
  • De werksituatie bekijken we samen met jou en de werkgever, wat zijn de risicofactoren en hoe ga jij en je werkgever hiermee om

Hoe kun jij je opgeven?

De juiste keuze maken is soms moeilijk. En elke persoon vraagt om een andere aanpak. Voor de Stress en Burn-out Coach intake is altijd een gratis persoonlijk gesprek noodzakelijk. Samen gaan we kijken naar wat voor jou de beste oplossing is en hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Wil jij ook nog vandaag nog van je klachten af, wil je wel eens weten wat wij voor je kunnen betekenen? Bel ons op 053 – 369 0560 of neem vandaag nog via ons contactformulier contact met ons op.

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.