Cursus persoonlijke ontwikkeling

De Cursus Persoonlijke Ontwikkeling is voor iedereen die zichzelf wat meer wil ontwikkelen. Die graag wil weten wat zijn of haar kansen zijn voor de toekomst. Voor eenieder die wat meer de diepte in wil gaan en zichzelf graag wat breder wil ontwikkelen. En vaak valt er op alle vlakken wat te ontwikkelen, het gaat erom dat jij graag aan jezelf wil werken. Of het nu gaat om je zwakke en of sterkten punten, het gaat erom dat jij iets wil ontwikkelen een bredere visie krijgen. Misschien wil je wel weten wat voor de toekomst een wijze investering is qua opleiding.  De Cursus Persoonlijke Ontwikkeling geven we graag in groepsverband maar nog veel liever een op een. Ieder mens is uniek en daarom prefereren wij de een op een methode. Wij nemen jou als centraal uitgangspunt en gaan kijken waar jij jezelf in wilt ontwikkelen en dat kan van alles zijn communiceren, profileren etc.

Wil jij ook het beste voor jezelf? Zullen wij dan samen gaan kijken naar waar je talenten zitten en hoe we die verder kunnen ontwikkelen? Lijkt jou dat ook wat, dan zit je bij ons, PeopleCoaching helemaal goed. Aan de hand van simpele praktijkvoorbeelden gaan we jou de juiste inzichten geven wij je tools om jezelf verder te ontplooien.

h

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Heidag bestuur & directie.

Wat heeft het product opgeleverd
Een betere kijk op professioneel handelen van mijzelf en van het directieteam. Inzicht, bewustwording en extra bagage.

Welke aspecten vind je het meest waardevol
Bewustwording van bepaalde zaken, elkaar beter leren kennen, jouw betekenis voor de ander of voor de organisatie.

Patric Wigman
Directeur, CSG Het Noordik

h

Voor wie is de Cursus “Persoonlijke Ontwikkeling”?

  • De Cursus Persoonlijk Ontwikkeling is voor iedereen die zijn talenten wil ontdekken/ontwikkelen
  • Voor eenieder die zichzelf verder wil ontplooien maar ook om kennis en kunde te verbreden
  • Voor een eenieder die beter en effectiever wil leren communiceren
  • Dus voor iedereen die graag aan zichzelf wil werken om verder te komen
  • Voor iedereen die zich bewuster wil worden over hoe de omgeving op hem/haar reageert

Waarom kies jij voor de cursus “Persoonlijke ontwikkeling”

Bij de Cursus Persoonlijke Ontwikkeling gaan wij uit van jou. Jij bent het centrale startpunt. Wij gaan dus echt kijken naar wat er bij jou past. Aan de hand van verschillende cases komen alle voor- en tegens aan bod. Elke cursus is een persoonlijk traject waar elke medewerker zijn geheel eigen talenten gaat ontwikkelen. Elke medewerker heeft een andere behoefte en krijgt dus een ander stukje kennis en kunde aangereikt. We hebben dus geen pasklaar traject op de planken liggen. Nee bij ons is het echt op maat gesneden omdat wij jou als centraal punt nemen. Succes gegarandeerd.

En speciaal voor jou de medewerkers die echt helemaal een weekje puur en alleen aan zichzelf willen werken wi hebben wij de Persoonlijke Leiderschap Training in Oostenrijk ontwikkeld. Een geheel eigen ontwikkeld concept dat altijd maatwerk is. PeopleCoaching heeft hier al ruim 15 jaar ervaring mee en vele leiders hiermee geholpen.

Hoe kun jij je opgeven voor de cursus “Persoonlijke ontwikkeling”?

Elke persoon heeft andere leerwensen en andere talenten die ontwikkeld kunnen worden. Weet dat wij altijd open staan om vrijblijvend met jou in gesprek te gaan.  Gun jezelf de volgende stap en wacht niet langer. Bel ons op 053 – 369 0560 of neem vandaag nog via ons contactformulier contact met ons op.

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.