Cursus leidinggeven en motiveren

Deze Cursus Leidinggeven en Motiveren gaat over de verschillende rollen die een leidinggevende heeft. Dit zijn er best wel wat. Als we alleen al kijken naar de diversiteit aan culturen en leeftijden dan is dit op zich al een hele uitdaging. Want hoe ga jij als leidinggevende dit fixen, hoe ga jij ze allemaal stimuleren en motiveren. Hoe ga jij dit team aansturen? Elke werknemer heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing waar jij rekening mee moet houden. Een jonge goedgebekte werknemer is misschien nog wel lastiger te sturen dan iemand die al een tijdje meedraait. Of misschien heb jij wel een team dat bij zichzelf denkt daar gaan we weer en liever lui is dan moe.

Hoe fijn zou het zijn als jij ze allemaal echt weet te raken en ze de juist richting op kan stimuleren. En wat zou het fijn zijn als jij je sterk genoeg zou voelen en dat ook uit zou stralen. Een leider die kan motiveren en stimuleren en zeker is van zijn zaak. Dat is een aantrekkelijke leider die je graag moeiteloos zou willen volgen.  In de Cursus Leidinggeven en Motiveren bij PeopleCoaching gaan we al deze onzekerheden te lijf. We gaan jou de juiste kennis en kunde geven zodat jij weer moeiteloos jouw team kan aansturen en blijven motiveren. Aan de hand van simpele praktijkvoorbeelden gaan we jou de juiste inzichten geven en tools geven om bij te sturen.

Voor wie is deze cursus leidinggeven en motiveren

  • Deze cursus leidinggeven en motiveren is voor iedere leider die meer grip wil krijgen in zijn eigen leiderschap.
  • Om alle barrières uit de weg te ruimen maar ook om kennis en kunde te verdiepen.
  • Zodat jij je team weer weet te inspireren en blijvend te motiveren
  • Communiceren gaat weer makkelijk omdat onzekerheden jou niet langer in de weg staan
  • Dus of je nu net begint of al een tijdje bezig bent dat maakt niet uit.
h

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Heidag bestuur & directie.

Wat heeft het product opgeleverd
Een betere kijk op professioneel handelen van mijzelf en van het directieteam. Inzicht, bewustwording en extra bagage.

Welke aspecten vind je het meest waardevol
Bewustwording van bepaalde zaken, elkaar beter leren kennen, jouw betekenis voor de ander of voor de organisatie.

Patric Wigman
Directeur, CSG Het Noordik

Waarom de cursus leidinggeven en motiveren bij PeopleCoaching

Bij onze Cursus Leidinggeven en Motiveren nemen wij jou als uitgangspunt. Bij ons is iedere Cursus Leidinggeven en Motiveren uniek omdat we echt kijken naar wat er bij jou past. Samen gaan we uitgebreid kijken naar wat het beste voor jou is, waar je sterke en zwakke punten zijn. Waar jij het meeste rendement uit zou kunnen halen en welk type leider het beste bij jou zou kunnen passen. Kennis en kunde is geen probleem meer want na deze cursus heb jij de juiste tools om de jou de beste leider te maken. We sporen jouw onzekerheden op en doordat wij jou als centraal punt nemen. Succes gegarandeerd bij onze unieke aanpak. En speciaal voor jou de leiders die echt helemaal even aan zichzelf willen werken en na een week weer als nieuw terug willen komen hebben wij de Persoonlijke Leiderschap Training in Oostenrijk ontwikkeld. Een geheel eigen ontwikkeld concept dat altijd maatwerk is. PeopleCoaching heeft hier al ruim 15 jaar ervaring mee en vele leiders hiermee geholpen.

Hoe kun jij je opgeven voor de cursus “Leidinggeven en motiveren”?

De juiste keuze maken is best lastig. En elke leider vraagt om een andere aanpak. Voor deze cursus leidinggeven en Motiveren is het daarom van belang dat jij weet dat wij altijd bereid zijn om met jou vrijblijvend in gesprek te gaan

Gun jezelf de volgende stap en wacht niet langer. Bel ons op 053 – 369 0560 of neem vandaag nog via ons contactformulier contact met ons op. 

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.