Cursus leidinggeven training

In de Coachend Leidinggeven Training bekijken we de verschillende kanten van het leiding geven. Hoe kan jij zo stimulerend en inspirerend mogelijk je team effectief leidinggeven? En dat inspireren en motiveren is een hele klus want elk team heeft andere behoeftes. En jij wil graag die leider zijn waar men tegen op kijkt, waar men respect voor heeft. Maar hoe doe je dat? Ben jij ook op zoek naar wat de juiste methode voor jou is en wat bij jou past. Wat voor een leider ben jij eigenlijk en waar voel jij je comfortabel bij? En bezit je wel de juiste kennis en kunde of kan je wel wat hulp gebruiken?  Want welke leider heeft dat niet dat er af en toe wat aan hem knaagt (doe ik het wel goed; onzekerheid). Hoe haal ik het beste uit mijn mensen en hoe krijg ik ze met hun neuzen dezelfde kant op zonder dat ik hier al te lang mee bezig ben. Dat zijn precies de pijnpunten die wij met deze Coachend Leidinggeven Training aan de kaak gaan stellen.

Herken jij zelf in bovenstaande en ben je toe aan een upgrade van je eigen kennis en kunde. Wil jij handvatten krijgen waarmee je weer grip krijgt op de hele situatie zodat je weer aan het motiveren en inspireren bent. Dan is de Coached Leidinggeven Training echt is voor jou, PeopleCoaching heeft hier al ruim 15 jaar ervaring mee.

Voor wie is deze training “Coachend leidinggeven”

  • Deze coachend leidinggeven training is bedoeld voor elke leider die wat meer inzicht in zijn eigen leiderschap wil, die graag nieuwe input wil hebben voor het coachen
  • Om dieper in te gaan op wat voor een soort leider jij bent en of je die wel bij je past
  • Voor elke leider die graag zijn team weer effectief wil inspireren en motiveren
  • Dus of je voor het eerst gaat leidinggeven of al een tijdje bezig bent dat maakt niet uit.
h

Wij helpen hele grote bedrijven, MKB maar ook kleine organisaties

Heidag bestuur & directie.

Wat heeft het product opgeleverd
Een betere kijk op professioneel handelen van mijzelf en van het directieteam. Inzicht, bewustwording en extra bagage.

Welke aspecten vind je het meest waardevol
Bewustwording van bepaalde zaken, elkaar beter leren kennen, jouw betekenis voor de ander of voor de organisatie.

Patric Wigman
Directeur, CSG Het Noordik

Waarom coachend leidinggeven training bij PeopleCoaching

Al ruim 15 jaar kiezen wij ervoor om elke unieke leider als uitgangspunt te nemen voor deze Coachend Leidinggegeven Training. Wat is hier nu het voordeel van hoor ik je zeggen? Doordat wij jou als uitgangspunt nemen is elke Coachend Leidinggeven Training dus op maat gemaakt en uniek. Jij staat centraal en alles draait om jou. We kijken naar jouw sterke en zwakke punten en gaan met handige tips en tricks aan de slag.  We reflecteren het soort leider dat jij bent en laten jou zien wat voor een effect dit heeft op jouw omgeving. Door deze unieke aanpak ben jij gegarandeerd van succes. Alles wat wij met jou delen past dan ook precies bij jou om dat jij geheel centraal staat in deze Coachend Leidinggeven Training bij PeopleCoaching.

En voor alle leiders die even helemaal een weekje aan zichzelf willen werken, alles weer even netjes op de rit willen krijgen, even helemaal los willen zijn van oude vertrouwde omgeving, in de Oostenrijkse bergen zichzelf opnieuw willen ontdekken, heeft PeopleCoaching  de Persoonlijk Leiderschap Training in Oostenrijk ontwikkeld. Een uniek concept dat jou gegarandeerd de gewenste resultaten op gaat leveren. Alsmede omdat PeopleCoaching hier al ruim 15 jaar ervaring mee heeft en vele grote leiders jou al zijn voorgegaan. Interesse?

Hoe opgeven voor deze coachend leidinggeven training

Wil jij  the next level in leiding geven behalen, een training volgen die alleen uitgaat van wat bij jouw past en die jou gegarandeerd goede resultaten op gaat leveren? Twijfel dan niet langer en geef je vandaag nog op voor een gratis vrijblijvend gesprek. Dus wacht niet langer en bel ons nu op 053 – 369 0560 of neem vandaag nog via ons contactformulier contact met ons op. 

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.