Teamleider over teamtraining

Een nieuw team samengesteld uit medewerkers vanuit veel verschillende disciplines met een eigen werkterrein en autonomie heeft een grote stap in teamontwikkeling gezet. De teamtraining gaf inzicht in de eigen kwaliteiten van de teamleden en deze zien in relatie tot elkaar en de organisatie. De scoop is groter geworden en daarmee is meer waardering voor elkaar ontstaan. Er is meer betrokkenheid naar elkaar en bij elkaars takenpakket. Teamleden weten elkaar sneller te vinden. Door de verkregen inzichten wordt meer gebruik gemaakt van elkaars kwaliteiten.

PeopleCoaching weet op een respectvolle en duidelijke wijze inzicht te geven in wat nodig is om te kunnen groeien. De methodiek sluit aan en is afgestemd op de mogelijkheden van de groep en helpend de volgende stap ook daadwerkelijk te maken.

Teamleider

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.