Sandra & Martijn over de NLP-training

Wij hebben met ons restaurant een behoorlijk heftige tijd doorgemaakt. De hele corona pandemie met alle daarbij behorende beperkingen, lockdowns, stress en onzekerheid heeft ons doen besluiten om iets bijzonders met het hele team te gaan doen.

Als eigenaren hadden we al deze cursus bij PeopleCoaching gedaan en dachten dat dit voor ons team, het groepsgevoel en de onderlinge band tussen medewerkers (niet iedereen werkt op dezelfde dagen en daardoor ziet niet iedereen elkaar vaak) zou versterken.

Peter gaf ons deze cursus, verdeeld over meerdere dagdelen. Hij deed dit op zo’n professionele en persoonlijke wijze dat iedereen zich snel op zijn gemak voelde en oprecht zijn hart liet spreken. Het viel mij op dat ook de jongste medewerkers ontzettend onder de indruk waren en er heel veel van op hebben gestoken. Het idee van hoe je een boodschap overbrengt of ontvangt heeft al veel miscommunicatie doen voorkomen.

Helaas heeft in deze periode het tragische overlijden van een van onze medewerkers, ons en het hele team zeer geschokt. Het grote verdriet wat dat met zich meebracht heeft PeopleCoaching doen besluiten om de cursus aan te passen. Om zo ook het verlies van onze geliefde collega beter te kunnen verwerken. Wij zijn ze daar ontzettend dankbaar voor.

Wij zien dat ons team na de cursus hechter is geworden, beter communiceert en trots zijn dat ze samen iets hebben bereikt. Dat komt dagelijks op werkvloer terug bij behaalde doelen en dat is erg motiverend voor ze. Concluderend kunnen wij zeggen dat deze cursus een waardevolle toevoeging is voor ons bedrijf, ons team en voor ons als eigenaren waar wij nog jaren de vruchten van zullen plukken.

Ten slot willen wij Peter en Sietske ontzettend bedanken voor hun tomeloze inzet en passie die ze delen met ons cursisten. Het werkt heel aanstekelijk en het was een geweldige ervaring.

Sandra & Martijn

Carlina’s Latin Cuisine

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.