Rob over handelen vanuit intuïtie

Ik wilde niet perse leren vergaderen of werken vanuit intuïtie… maar handelen etc. vanuit mijn intuïtie heeft bij mij het afgelopen jaar wel een enorme boost gekregen. Een belangrijke intuïtieve gedachte die vaak bij me opkomt de laatste tijd is dat ik jullie graag nog wil laten weten hoe vaak de inzichten die ik via jullie heb (her-)ontdekt me in het nu helpen bij het voelen, willen en kiezen. Dus doe ik dit ook maar gewoon.

Het gekke is dat ik de meeste materie wel kende die ik van jullie aangeboden kreeg als denkstof, als oefenstof of (door Sietske) als lekkere cynische retoriek. Best gek er dan achter te komen dat het toepassen nog zoveel beter kan, me heel veel meer oplevert door het gewoon te doen.

Recent was er weer een stabiele uitslag van Esthers situatie (scan UMCG). Het helpt natuurlijk erg dat ons tijd gegund is om te leven, te leren omgaan met wat het is. Recent was ook het plotselinge overlijden van Esthers broer en tevens mijn vriend. Heel verdrietig. Toch voelen we ons enorm krachtig in ons verdriet. Blijven we heel dicht bij onszelf, laten we onze kinderen naar ons toekomen zonder verwachtingen en wat blijkt, ze komen steeds dichtbij!

Tegenstrijdigheid ten top, sterk voelen als je wereld op zijn kop staat maar we doen het en voelen ons er goed bij. Het leven scoort nu kwalitatief hoger dan voordat Esther ziek werd en we waren al best tevreden…

Ik kan er nog veel meer over vertellen maar misschien typeert een recent gesprekje tijdens een autorit met mijn oudste zoon wel het best onze kracht. Ik vertelde hoe trots ik was op hem en zijn broer dat we zoveel veerkracht hebben laten zien het afgelopen jaar en dat ik, wat er ook nog op ons pad komt, verwachtte dat we dat samen wel aan durven te gaan. Zijn antwoord; ”Dat denk ik ook pap”.

…dus beiden erg bedankt voor jullie fijne coaching en wie weet tot ziens!!

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.