Raisha Portisch, Saxion

Re-integratie Coaching

Heel erg bedankt voor jouw rol tijdens de afgelopen periode. Je hebt me echt geholpen. Wat me heel erg is bij gebleven is dat je je nu op dit moment zo voelt, niet wil zeggen dat dit is wie je voor altijd blijft. Dat dacht ik op dat moment wel namelijk. Ik ben blij met mijn nieuwe ik en ben heel bewust van mijn valkuilen (ja ook daar val je weer in als je je goed voelt). Focus op wat wil ik, waar word ik blij van (en waar niet van en dat aangeven). Dat ik nog steeds perfectionist ben en mag zijn, maar op de gebieden waarop ik dat belangrijk vind (dat kan de ene dag werkgerelateerd zijn en de andere dag privé). Niet meer ten koste van alles, alles perfect willen doen. Kan nu veel meer genieten en beseffen dat het zo goed is.

Maar ook in de Corona tijd heeft het me geholpen. Ben heel flexibel omdat ik de dingen die ik niet kan beïnvloeden laat voor wat het is (accepteren van de situatie) en me daar niet druk om maak (vergeleken met mijn situatie voorheen een eitje 😊). De dingen waar ik wel invloed op heb focus ik op en blijf kijken naar de positieve kanten van situaties. Zo simpel dat alles wat je aandacht geeft groeit, als je eenmaal weer de ruimte hebt om de mooie dingen te kunnen zien. En momenten van terugval zijn er, maar ook dan weet ik dat het tijdelijk is en weer over gaat.

Raïsha Portisch
Adviseur Saxion

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.