Mayke Ruven leiderschapsontwikkeling

Persoonlijk Leiderschap in Oostenrijk

Wat heeft de training jou opgeleverd?

100% waarheid
Ik neem meer de tijd om te ervaren wat een eventuele stap kan zijn. Hoe ziet die eruit, wat heeft dit voor betekenis en gevolgen voor de korte én de lange termijn. Hiervoor neem ik nu niet alleen de logische beredenering mee bij het nemen van een beslissing. Ik heb geleerd om ook mijn eerste ingeving heel serieus te nemen. Het is geen 100% waarheid, maar zeker informatie die ik ga onderzoeken. Daarnaast neem ik mijzelf ook serieuzer in hoe ik qua gevoel erin sta. Wat doet dit voor mij persoonlijk en wat voor de mensen om mij heen. Deze informatie gebruik ik om vervolgens een kosten baten analyse te maken. Wat kost het en wat levert het mij op als ik dit doe.

Rust in keuzes maken
In de praktijk van alle dag merk ik dat ik hierdoor makkelijker keuzes maak. Dat ik meer automatisch denken-gevoel en intuïtie verbindt met elkaar. Dit geeft mij vooral rust. Ik hoef niet altijd NU iets te doen of te kiezen.

Mayke Ruven, directeur MBO College voor Gezondheidszorg
ROC van Twente

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.