Maarten-vim-groep

Zeker aan te bevelen!

Wat heeft het product opgeleverd Meer inzicht in mijn eigen denkproces, zelfwaardering en balans. Heb geleerd wat mijn (deels onbekende) sterktes waren hierbinnen, maar zeker ook de valkuilen. Hierdoor ben ik rustiger en meer gefocust geworden en ook beschouwender, laat het maar even gaan, niet direct reageren. Dit schept een prettige afstand tot een situatie of probleem waardoor je eerst het overzicht scherp kan krijgen… en dan gericht handelen!

Kun je nog 3 voordelen noemen De regelmaat van om de week introspectie te hebben is uitermate prettig. De opbouw stond me ook erg aan, van NLP tot evaluaties van de praktijk. Holistische karakter van de werkwijze, het totale mens principe.

Maarten
VIM Groep

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.