Lusanne – boek GROEI

De GROEI formule

Er is gekozen voor een heldere en overzichtelijke structuur en rode draad, vanuit het uitgangspunt: passie x wilskracht x energie = groei.

Deze termen worden vervolgens in het boek GROEI per hoofdstuk uitgewerkt. Het boek helpt je zo te ontdekken waar jouw hartstocht zit, wat je wilt en waar je energie van krijgt en kan een steun vormen bij het formuleren van je dromen en bij het realiseren ervan. Zo gaat het in op keuzes maken en in actie komen. Er is aandacht voor het opruimen van obstakels en voor je energie balans. Het hoofdstuk over groei is mijn favoriet. Ik vind het groeiproces mooi in kaart gebracht, men slaat de spijker vaak op zijn kop met wijze en realistische tips en een uitspraak van de Boeddha die bij wijze van spreken het hele hoofdstuk samenvat: “There is no way to happiness, happiness is the way”.

Lusanne Hogeweg, eigenaar van Via Lusanne

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.