Jentina Ardesch – reintegratie

Wat heeft het product opgeleverd
Heel veel wijsheid (die ik eigenlijk allemaal wel wist en zelfs wel als advies aan anderen kon geven, maar uiteraard niet gebruikte om me zelf te helpen) om anders te kijken naar mezelf, anders om te gaan met werk en wat ik daarvan moet doen (gaat me heus nog wel eens mis) en bewuster thuis te genieten en werk op het werk te laten.

Welk aspect vind je het meest waardevol
Dat het heel goed is wanneer iemand je de spiegel voor houdt en je leert dat wanneer je het iets ander aanpakt, niemand daar onder lijdt, het minstens zo veel oplevert en veel minder kost!

Welk effect heeft dit in je dagelijks werk c.q. privéleven?
Ik voel me evenwichtiger, heb voor mijn gevoel meer tijd en kan beter omgaan met een tegenvaller (die meestal mee blijkt te vallen) zie minder op tegen dingen.Groot voordeel is ook dat ik thuis veel meer energie heb (hoewel manlief dat niet altijd even leuk vindt als ik weer eens met een nieuw ambitieus plan kom, waar hij uiteraard ook mee aan het werk moet ;-))

Jentina Ardesch
Teamleider Havo bovenbouw

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.