Noordik – Coach-/Personal Development traject

Mijn leidinggevende heeft me een zetje in de goede richting gegeven en omdat ik merkte dat het water me aan de lippen stond en ik steeds somberder werd, heb ik op een goed moment besloten om toch hulp te vragen. Het is mij samen met PeopleCoaching gelukt om mijn fles weer te vullen, ondanks dat deze nog steeds vrij snel leeg is. Ik heb bovendien samen met Sietske gekeken naar mijn kwaliteiten en geleerd om vooral die te zien, in plaats van mijn tekortkomingen.

Wat heeft het je opgeleverd?

Dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen mijn kracht te putten uit mijn kwaliteiten en vervolgens heb ik besloten voor mezelf te beginnen, naast mijn huidige baan. Het meest waardevol in het traject is geweest, dat ik die stap heb durven nemen en weer terug ben gegaan naar de basis: waar ben ik goed in, maar vooral waar word ik blij van en wat heb ik nodig! Het durven egocentrisch te zijn. Vanuit die positie kan ik namelijk veel beter zorgen en er zijn voor de mensen die me lief zijn. Nu heb ik weer meer plezier in mijn werk en kan meer genieten.

Werknemer van Noordik over ons coachingtraject en het voorkomen van een burn-out

Blije en gelukkige mensen presteren beter

Teams functioneren beter als zij blijvend leren en zich blijven ontwikkelen. Als teams en teamleden goede prestaties leveren voegen zij waarde toe aan de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Leiderschap of leidinggeven?

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap in ons eBook “Leiderschap of leidinggeven”. We nemen je mee in vier stappen hoe jij als leidinggevende trouw kunt zijn aan jezelf en jouw kracht kunt gebruiken om anderen leiding te geven. Wanneer jij in beweging komt, volgt de rest vanzelf.